Leer Thomas kennen!

Thomas

Maak kennis met Thomas, een syndicus in hart en nieren met een achtergrond in rechtspraktijk. In zijn vrije tijd geniet Thomas ervan om zijn tijd te spenderen met zijn verloofde en hun kleine superheld, Charlie en is hij een gepassioneerde rugbyspeler bij RC Hasselt. Als hij maandagochtend wat mankend naar binnen komt, weten we heel goed dat hij er een pittige match op heeft zitten in het weekend.

Thomas is al sinds februari 2014 actief in de vastgoedsector. Hij begon zijn reis in de branche tijdens zijn stage bij Hermania en wou daarna graag blijven hangen. Als syndicus is hij verantwoordelijk voor het beheer en de opvolging van appartementsgebouwen en mede-eigendommen. Van het organiseren van algemene vergaderingen tot het nauwkeurig controleren van financiële aspecten en het bieden van ondersteuning aan eigenaars en huurders, Thomas staat garant voor een vlotte gang van zaken.


De afwisseling en het persoonlijke contact met mensen spreken hem bijzonder aan binnen de job. Het beroep is uitdagend en boeiend, waardoor elke dag een nieuwe ervaring met zich meebrengt. Daarnaast voelt Thomas zich volledig op zijn gemak bij Hermania, waar hij zich gewaardeerd voelt en zijn werk zo met nog meer plezier uitvoert.