nieuwbouw

Residentie Wiemesmael
volledig uitverkocht

Wiemesmeer, deelgemeente van Zutendaal, is omgeven door een groene sfeer en gemoedelijke rust. Met de vlinderserre en het blotenvoetenpad van Lietenberg op een steenworp is het zalig vertoeven in het rustige Wiemesmeer. Op een boogscheut van Genk is het de ideale uitvalbasis voor een gloednieuw, gezellig woonproject dat het beste van modern comfort en ruime woonoppervlaktes combineert.

Project Wiemesmael biedt thuis aan 13 nieuwbouwappartementen. Met oog voor detail, esthetiek en de moderne woonwensen biedt elk appartement veel licht, comfort en een sublieme levenskwaliteit. Daarboven kunnen de appartementen aangekocht worden aan 6% btw, indien het gaat om de enige en eigen woning.


Residentie August
volledig uitverkocht

Met trots stelt Polygon Vastgoed U project August voor. 8 luxeappartementen in het groen op 500 meter van het centrum van Zutendaal. Project August is zodanig opgevat om de uitstraling te geven van 1 groot landhuis. Er wordt énkel gewerkt met hoogwaardige materialen om zo een prachtig resultaat te bekomen. Met dit project wordt een publiek beoogd dat op zoek is naar een ruim appartement, met 2 of 3 slaapkamers, eigen groen waar privé van kan genoten worden én een prachtig zicht vanuit elke tuin.


Residentie Noordlaan
volledig uitverkocht

De woningen worden sleutel-op-de-deur afgewerkt volgens de modernste technieken. De moderne architectuur en de gebruikte technieken zorgen ervoor dat de woningen een EPB score van max. 30 hebben. Hierdoor is er een korting van 50% voor de komende 5 jaren na de ingebruikname op de onroerende voorheffing. In optie kan de woning nog energiezuiniger gemaakt worden om aan E20 te geraken en zo 5 jaar 100% vrijstelling van de onroerende voorheffing te genieten. 

De woning biedt op de gelijkvloerse verdieping een inkomhal, apart toilet, zithoek, leefruimte, open keuken met eiland en een ruime berging. Het gelijkvloers wordt getypeerd door grote raampartijen zodat de verbinding met de tuin optimaal is. Via een open trap in de zitruimte betreden we de verdieping. Hier vinden we een berging, badkamer met inloopdouche, 2 ruime kinderkamers en 1 zeer grote slaapkamer met dressing.