Polygon Vastgoed

In de jaren 90 begon Bruno Leyssens in Genk met een kantoor aan huis waar hij zich bezighield met het kopen, verkopen en bouwen van onroerend goed. Het thuiskantoor groeide snel en de noodzaak van een nieuwe locatie werd duidelijk. In 2008 verhuisde Bruno zijn toenmalige L&M vastgoed naar het groene Zutendaal, maar dat deed hij niet alleen. Datzelfde jaar verwelkomde hij zijn allereerste medewerker, Jean-Paul, die vandaag de dag nog steeds een waardevol lid van het team is. In 2018 trad Bruno's zoon, Laurens, toe tot het bedrijf. Dit zorgde voor een nieuwe dynamiek en frisse ideeën. Op dat moment onderging L&M vastgoed een transformatie en werd het Polygon Vastgoed, een full-service vastgoedkantoor met diepgewortelde familiale waarden.


Maar wat zijn een vader en zoon zonder een vleugje vrouwelijke invloed? Om de dienstverlening van Polygon te versterken, trad Joyce, de echtgenote van Laurens, in 2022 toe. Op deze manier zorgen we er gezamenlijk voor dat we vanuit onze familie voor de jouwe zorgen. Elke klant wordt benaderd zoals je zelf graag behandeld wil worden: met warmte en vertrouwen.

Om het kantoor en het familiebedrijf effectief en helder op de markt te positioneren, ontstond de behoefte aan een marketeer. In 2023 verwelkomden we Aurélie in ons team. Samen met Joyce was zij verantwoordelijk voor de verkoop en bouwde ze de marketing van het kantoor verder uit.


What's next?

Bij Polygon Vastgoed is groei diep geworteld in onze bedrijfscultuur. Aan ambitie ontbreekt het ons nooit. In januari 2024 namen we syndicuskantoor Hermania in Genk over. Hermania is een vaste waarde in Genk en heeft een uitstekende reputatie opgebouwd door hun jarenlange kennis over de verkoop, verhuur, beheer en rentmeesterschap van onroerende goederen.

De samenwerking met Hermania is de perfecte uitbreiding van onze dienstverlening. Samen kunnen we onze klanten een totaalpakket aanbieden en helpen we je verder in alle facetten van het vastgoed. Een uitgebreide dienstverlening dus, maar met dezelfde waarden die de twee kantoren zo belangrijk vinden: de klant volledig ontzorgen.