Leer Laurens beter kennen!

Maak kennis met Laurens, 33 jaar, een ondernemer in hart en nieren en de zaakvoerder van Hermania. Wanneer hij niet met de zaak bezig is, spendeert hij zijn tijd het liefst met zijn gezin of kun je hem vinden op een concert of op het padelveld. Sinds 2016 is hij getrouwd met Joyce, en samen zijn ze de trotse ouders van hun dochtertje, June.

In 2018 nam Laurens het vastgoedkantoor over van zijn vader Bruno en doopte hij het toenmalige L&M Vastgoed om tot Polygon Vastgoed. Een nieuwe branding en frisse kijk zorgden voor een jong en ambitieus kantoor binnen de vastgoedsector. Na enkele jaren was het opnieuw tijd voor iets nieuws. In januari 2024 ging Polygon Vastgoed de samenwerking aan met syndicuskantoor Hermania om het volledige pakket te kunnen aanbieden aan de klanten.

Binnen Hermania houdt Laurens zich nog steeds vooral bezig met de projectontwikkeling, maar richt hij zijn blik nu ook op de wereld van de syndicus.

Wat Laurens het leukste vindt aan zijn werk bij Hermania? Elke dag brengt een nieuw avontuur en verhaal met zich mee. Bij projectontwikkeling wordt een leeg stuk grond omgetoverd tot een fantastisch gebouw, waar hij klanten een nieuwe thuis kan geven en dus letterlijk een steentje heeft kunnen bijdragen. Het is een boeiende sector waar je 's ochtends nooit weet wat er op je pad gaat komen.