Leer Joyce beter kennen!

Maak kennis met Joyce, een ambitieuze, enthousiaste dame binnen het Hermania team. In haar vrije tijd geniet Joyce van kostbare momenten met haar gezin, zoals het knutselen, tekenen en schilderen met haar dochtertje June. Samen aan tafel zitten en genieten van een gezellig diner of een ontspannen terrasje doen behoort ook tot haar favoriete bezigheden om volledig tot rust te komen.

Joyce is sinds 2016 getrouwd met Laurens, die zaakvoerder is van het kantoor. Dankzij haar betrokkenheid bij Laurens zijn job lijkt het voor haar alsof ze al heel lang actief is in de sector. Dit laat ze ook zien door haar manier van werken en betrokkenheid in het team, waardoor duidelijk wordt dat Joyce een expert in het vak is.Met een masterdiploma in de grafische vormgeving op zak en enkele jaren ervaring in het managen van grote groepen, kan Joyce heel wat waarde aan het kantoor toevoegen. Ze staat nu in voor de verkoop en het klantenbeheer binnen Hermania. En of dat diploma van grafische vormgeving verloren is? Helemaal niet, ze zorgde bij de samenwerking met Hermania namelijk voor een volledig nieuwe rebranding die een frisse wind door het kantoor deed waaien.

Het leukst aan haar job? Het persoonlijke contact en de afwisseling die het werk met zich meebrengt. Elk gezin heeft zijn eigen verhaal, waar ze met alle plezier naar luistert. Door haar mensenkennis en empathie weet Joyce perfect hoe ze haar klanten moet bijstaan in het realiseren van hun vastgoeddromen.