Leer Geoffrey beter kennen!

Maak kennis met Geoffrey, een ervaren professional in de vastgoedsector met een passie voor lange fietstochten. Op zijn 35ste heeft Geoffrey al 14 jaar ervaring in de sector, nadat hij rechtspraktijk studeerde aan de PHL. Geoffrey is een goedgemutste genieter die zijn tijd verdeelt tussen zijn boeiende carrière en zijn liefde voor fietsen, een bezigheid die hij met heel veel plezier beoefent in zijn vrije tijd.

Hoor je op kantoor iemand neuriën of meezingen met de tijdloze klassiekers die op de radio spelen? Dat is ongetwijfeld ook Geoffrey.


Bij Hermania neemt Geoffrey een sleutelrol op zich, waarbij hij zich voornamelijk bezighoudt met het verhuren van panden. Daarnaast is hij ook verantwoordelijk als syndicus voor een aantal kleine gebouwen en is hij het eerste aanspreekpunt voor diverse zaken binnen het bedrijf. Op deze manier speelt hij een essentiële rol bij het ondersteunen van talrijke mensen die hij met een glimlach verder helpt.

Wat Geoffrey het leukst vindt aan zijn werk bij Hermania? De onvoorspelbare afwisseling, zo brengt elke dag nieuwe uitdagingen met zich mee. Hij geniet ervan om zowel kantoorwerk te doen als mensen rond te leiden in woningen. Het vinden van een klik en het helpen van mensen om een geschikt appartement te vinden, geeft hem veel voldoening en maakt zijn werk uitdagend en boeiend.