Leer Bruno beter kennen!

Maak kennis met Bruno, een ervaren vastgoedmakelaar die bijna dertig geleden zijn eerste stappen in de branche zette. In zijn vrije tijd geniet Bruno van wandelen, quality time doorbrengen met zijn kleinkinderen en af en toe wat tijd achter de computer doorbrengen. Hij is vader van twee dochters en een zoon genaamd Laurens, aan wie hij enkele jaren geleden de zaak heeft overgelaten. 

Hoewel Bruno's academische achtergrond weinig met vastgoed te maken heeft, heeft hij een interessante reis in de sector doorgemaakt. Zijn studies begonnen met een vooropleiding farmaceutische chemie in de humaniora, gevolgd door een opleiding geneeskunde. Hij maakte destijds de laatste opleiding niet af vanwege zijn toetreding tot het familiebedrijf van zijn vader.

Bruno is al actief in de vastgoedsector sinds 1992 en behaalde in 1995 meteen zijn erkenning als vastgoedmakelaar bij de introductie van het BIV. Hoe hij in de vastgoedsector terechtkwam? Door het realiseren van een eigen project, waarbij hij twee winkelpanden opzette en een villa kocht met als doel ze verder te verkopen. In 2008 begon hij samen met Jean-Paul, die al medewerker was in een vastgoedkantoor, het toenmalige L&M Vastgoed.

Bij Hermania vervult Bruno momenteel de rol van dossierbeheerder, waar hij geniet van de afwisseling van het beroep en het oplossen van problemen voor mensen. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen met zich mee, wat hem veel voldoening geeft in zijn werk.