Leer Bart beter kennen!

Maak kennis met Bart, een ervaren syndicus met een diepe passie voor de vastgoedwereld. Bart heeft zijn interesse voor vastgoed ontwikkeld na het afronden van zijn studie in de rechten, gevolgd door een postgraduaat in bedrijfseconomie. Wanneer Bart niet aan het werken is, maakt hij graag een fietstocht op de mountainbike of een ochtendwandeling met zijn hond. Sinds 1995 is hij gelukkig getrouwd met Ingrid, met wie hij elke dag samenwerkt en met wie hij twee zonen heeft.

Ingrid en Bart zijn de definitie van 'samen uit, samen thuis'. Ze werken al meer dan 20 jaar samen en hebben bewezen dat werk en privé wel degelijk te combineren vallen. Ze vormen samen een ijzersterk team en de vaste waarde binnen Hermania.


Met maar liefst 27 jaar ervaring in de vastgoedsector brengt Bart een onschatbare hoeveelheid kennis en expertise mee naar Hermania. Als verantwoordelijke voor het beheer van mede-eigendom en verhuur binnen het team geniet Bart het meest van de afwisseling die zijn werk met zich meebrengt. Daarnaast vindt hij de voortdurende technologische evolutie in zijn takenpakket zeer interessant, waardoor zijn werk altijd uitdagend en boeiend blijft.