Leer Aurélie beter kennen!

Maak kennis met Aurélie, een enthousiaste makelaar en marketeer die met haar 26 jaar de junior van het team is. Naast haar job houdt ze van lekker eten, speelt ze volleybal en houdt ze zich bezig met muziek en films. Haar familie, vrienden en hond Flor betekenen veel voor haar en daar spendeert ze het liefst haar tijd mee. De ideale zondagavond? Een lekker etentje met haar vriend om erna met een wijntje in de zetel te belanden.  

In haar professionele leven is Aurélie een bezige bij. Ze heeft verschillende studies afgerond om de job die ze vandaag doet, goed te doen. De opleidingen bedrijfsvertaler/-tolk, internationaal bedrijfsmanagement en marketing met afstudeerrichting vastgoed hebben ervoor gezorgd dat ze zich als een vis in het water voelt in de vastgoedsector.

Na haar studies is ze beginnen werken bij het toenmalige Polygon Vastgoed in Zutendaal, waar ze in een jong team met veel ambitie terechtkwam. Daar staat ze in voor de verkoop van vastgoed en de marketing. Momenteel is Aurélie ook bezig aan haar BIV-stage om haar erkenning als vastgoedmakelaar te verkrijgen. De overgang naar Hermania blies een nieuwe wind door het kantoor en creëerde heel wat nieuwe kansen voor het team. 

Wat ze het leukst vindt aan haar werk bij Hermania? De variatie in haar werk en het contact met mensen. Een huis verkopen voor haar is iets heel persoonlijk, dat ze altijd probeert voorop te zetten bij haar klanten. Daarnaast is ze heel blij dat ze in een jong, ambitieus team terechtgekomen is, waar ze volledig ondersteund wordt als jonge vastgoedmakelaar en marketeer.