Appartement verhuurd

Het appartement is gelegen vlakbij het kruispunt van de Molenstraat en de Burgemeester Gerard Bijnenslaan, met andere woorden vlakbij het Molenvijverpark. EPC 235

De bruikbare oppervlakte bedraagt ongeveer 117m², met aan de straatzijde een ruime living met parketvloer. Aangezien het appartement op de hoek van het gebouw ligt heeft men zowel aan de voorzijde als aan de zijkant ramen hetgeen zorgt voor een helder en lichtrijk appartement. 
In de aanpalende keuken, eveneens aan de voorzijde van het gebouw gelegen, vinden we de gebruikelijke toestellen (koelkast, oven, kookplaat,) en meer dan voldoende kastruimte. De keuken is voldoende groot om eveneens een tafel te plaatsen. 
Een wasmachine en eventuele voorraden kunnen in de berging naast de keuken geplaatst worden.

 De 3 slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van het gebouw, waardoor men geen last heeft van eventuele geluiden van op straat. Vanuit de grootste slaapkamer heeft men eveneens toegang tot een terras aan de achterzijde van het gebouw, uitkijkend op een groene talud.
In de badkamer vinden we behalve het bad en de lavabo ook een toilet. Een tweede gastentoilet bevindt zich in een ruimte in de inkomhal van het appartement..

Ten slotte vinden we in de ondergrond van het gebouw ook een extra grote garagebox en een private kelder, horend bij dit appartement.

De maandelijkse huurprijs van het appartement bedraagt 925 Euro, voor de algemene onkosten bedraagt de maandelijkse provisie 126,98 Euro.

Voor verdere vragen of een afspraak kan u ons steeds contacteren op het nummer 089/30.41.99.

Kenmerken

Bebouwing

Verdieping
1
Bouwjaar
1991
Algemene staat
Instapklaar
Beschikbaar
onmiddellijk

Indeling

Gelijkvloers

Inkomhal
Woonkamer
Keuken
Berging
Nachthal
Slaapkamer
Slaapkamer
Slaapkamer
Badkamer
Kelder
Garage

Ruimtelijke ordening

Overstromingsgevoeligheid
Mogelijk overstromingsgevoelig
G(ebouw)-score info
D g-score icon
P(erceel)-score info
D g-score icon
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Niet ingegeven
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Niet ingegeven
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Niet ingegeven