Duplex verhuurd

Dit mooi duplex appartement komt vanaf 4 januari vrij voor een gelukkige huurder. 

Op een boogscheut van het centrum van Hasselt vinden we dit mooie dupex appartement dat zich bevindt op de 3e en 4e verdieping van de residentie. Via de verzorgde gemeenschappelijke inkomhal komen we aan de lift en trap. Het appartement zelf komen we binnen in een mooie lichte gang, in de gang vinden we een gastentoilet en een ruime berging. Via een grote glazen deur komen we in de leefruimte. De leefruimte is zeer groot en beschikt over een prachtig uitgeruste keuken, voorzien van alle nodige toestellen. De keuken heeft een eiland die kan dienen als werktafel, maar ook dient als tafel op hoogte, ideaal om een aantal krukken aan te plaatsen. Verder is er een ruime zithoek met de nodige aansluitingen voor tv en internet. Vervolgens is er een goed verlichte eethoek aan het grote schuifraam en zonneterras. Het zonneterras is gelegen op het zuiden en biedt voldoende plaats voor een ruime tafel en 4 à 5 stoelen. De leefruimte is eveneens voorzien van airconditioning die mee kan zorgen voor een optimale temperatuur. Via een leuk verhoogje komen we aan het thuisbureel, ideaal om toch een klein beetje afgesloten het nodige thuiswerk te verrichten. 

Langs een metalen industriële trap komen we dan op de bovenverdieping. Hier vinden we 2 slaapkamers, één master bedroom met inbouwkasten en één kinderkamer. De Master bedroom werd eveneens voorzien van airconditioning. De badkamer is eveneens ruim, met 2 spoelbakken en een douche. Het gehele appartement werd voorzien van een mooi parket. Verwarmen wordt er gedaan via een gascondensatieketel die eveneens te vinden is in het appartement. 

De wagen kan u kwijt in de ondergrondse parkeergarage, waar 1 staanplaats gereserveerd is voor dit appartement. In de ondergrondse garage vinden we ook een fietsenberging, de meters van elektriciteit, gas en water en een afvalruimte. De garage is bereikbaar via de achterzijde van het gebouw door een ruime oprit en via een zeer grote garagepoort. 

Uiteraard beschikt dit appartement over een strategische ligging. Zo zijn en winkels en scholen op wandelafstand is het centrum van Hasselt perfect bereikbaar met de fiets en ligt de oprit van de autostrade amper op 1km afstand. 

Kortom een prachtig appartement voor een zeer aantrekkelijke prijs. Voor een bezichtiging mailt u best naar info@polygonvastgoed.be of doet u een belletje met Laurens op het nummer 0495382197. 

Kenmerken

Bebouwing

Bouwjaar
2003
Bebouwing
Gesloten
Beschikbaar vanaf
04/01/2021
Bemeubeld
Neen
Elektriciteitscertificaat
Ja, Conform
Lift
Ja

Indeling

Gelijkvloers

Keuken
volledig geïnstalleerd
2x Slaapkamer
Badkamer
Terras
Parkeerplaats

Ruimtelijke ordening

Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Niet ingegeven
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Niet ingegeven
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Niet ingegeven