gelijkvloerse verdieping verhuurd

Rustig gelegen instapklaar appartement in Zutendaal centrum, door de centrale ligging met uitstekende verbindingen zijn steden als Genk, Hasselt, Maastricht, Luik vlot bereikbaar. De toegangen tot de autosnelwegen E313 en E314 bevinden zich op minder dan 10 minuutjes. Toch heeft Zutendaal als groenste gemeente van Vlaanderen alles te bieden voor wie natuur en rust op prijs stelt. In de naaste omgeving vindt men alles voor liefhebbers van golf, paardensport, motor- en zweefvliegen, recreatiefietsen, wandelen. Ook voor gastronomen zijn er voldoende gelegenheden in de omgeving van Zutendaal. Alle 'levensnoodzakelijke' behoeften op wandelafstand beschikbaar.

Indeling:

prive inkomhal met vestiare en toilet, toegang tot de gesloten keukenruimte voorzien van witte aanbouwkeuken uitgerust met koelkast, oven, keramische kookplaat en oven. De living met veel lichtinval heeft een oppervlakte van  440 x 660 cm (met toegang tot het terras aan de voorzijde).

De 2 slaapkamers hebben een oppervlakte van 13 m², de badkamer is uitgerust met een ligbad (tevens douche) en badmeubel. Op de badkamer is er een aansluiting voor de wasmachine.

Het appartement is uitgerust met 2 bergingen (voorraadberging en evt. dressing).

In de kelderverdieping is er een afgesloten ruime garage voorzien (buiten de auto nog plaats voor uw fietsen), afzonderlijk is er nog een afgesloten berging.

Uitgerust met PVC ramen voorzien van dubbel glas, verwarming d.m.v. accumulatoren (nachtstroom).

Het gehele appartement is uitgerust met  tegelvloeren

Huurprijs 620 € p.m.
A.O. 100 € p.m.
Huurwaarborg 3 mnd

Kenmerken

Bebouwing

Beschikbaar vanaf
01/04/2019
Bemeubeld
Neen

Indeling

Gelijkvloers

2x Slaapkamer
Badkamer
Garage
Terras

Ruimtelijke ordening

Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Stedenbouwkundige bestemming
Niet ingegeven
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Niet ingegeven
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Niet ingegeven
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Niet ingegeven