Appartement verhuurd

Dit net opgeleverde nieuwbouwappartement bevindt zich in het pittoreske Zutendaal en biedt een unieke woonervaring in een groene omgeving, met toch alle voorzieningen in de directe omgeving. Het appartement is gelegen in een villa-residentie en beschikt over een ruim privé-terras aan de achterzijde van het gebouw met zicht op de gemeenschappelijke tuin en op de achterliggende weilanden en bossen. 

Met 3 slaapkamers en een bewoonbare oppervlakte van 150.00 m² biedt dit appartement voldoende ruimte voor een gezin of koppel. De moderne architectuur en hoogwaardige afwerking zorgen voor een luxueuze uitstraling en een comfortabele leefomgeving.
Het bouwjaar van dit prachtige appartement is 2023, wat betekent dat het voldoet aan de nieuwste normen op het gebied van energiezuinigheid en comfort met ondermeer een E-peil van minder dan E30.

Op de eerste verdieping van het gebouw vinden we de ruime living en  open keuken, welke uiteraard beschikt over alle gebruikelijke toestellen. Verder werd er een ruime berging voorzien met ondermeer de gasketel die de vloerverwarming aanstuurt. Uiteraard werd er eveneens een gastentoilet voorzien.
Op de duplexverdieping vinden we behalve de 3 ruime slaapkamer nog een tweede berging en de zeer ruime badkamer met een inloopdouche, grote lavabo en een tweede toilet.  
Achteraan de gemeenschappelijke tuin werd een afsluitbare fietsenstalling gebouwd waarvan gebruik kan gemaakt worden door de bewoners.

Kortom, dit prachtige appartement in Zutendaal biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabele en luxueuze woonervaring. Geniet van de rust en privacy, terwijl je toch alle voorzieningen en gemakken binnen handbereik hebt.
De huurprijs van dit apparement bedraagt 1200 Euro per maand, het voorschot voor de algemene onkosten werd bepaald op 150 Euro per maand.
 

Kenmerken

Bebouwing

Verdieping
1
Bouwjaar
2023
Algemene staat
Luxe afwerking
Beschikbaar
onmiddellijk
Bemeubeld
Neen

Indeling

Gelijkvloers

Badkamer
Berging
Eetkamer
Inkomhal
Keuken
Nachthal
Provisiekamer
3x Slaapkamer
Terras
2x Toilet
Tuin
Woonkamer

Ruimtelijke ordening

Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
G(ebouw)-score info
A
P(erceel)-score info
A
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Niet ingegeven
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Niet ingegeven
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Niet ingegeven