Appartement verhuurd

Ben jij op zoek naar de perfecte thuis? Dit prachtige appartement aan de Hoogstraat 9.21 in Zutendaal biedt alles wat je nodig hebt voor comfortabel en stijlvol wonen.

Met een indrukwekkende oppervlakte van 145,2 vierkante meter, is er meer dan genoeg ruimte voor jou en je gezin. De woning beschikt over drie ruime slaapkamers, waardoor iedereen zijn eigen plekje heeft. Niet alleen heeft het appartement binnen voldoende ruimte, het beschikt ook over een ruim terras van 22 vierkante meter dat een prachtig zicht op Zutendaal biedt.

Dit appartement is bovendien enorm energiezuinig, met een EPC-waarde van 131 kWh/m² (label B), wat betekent dat je kunt genieten van een comfortabele leefomgeving zonder hoge energierekeningen. Het gebouw, gebouwd in 2000, beschikt over een ondergrondse ruimte van maar liefst 32m2, dat dienst kan doen als parkeergarage en berging. Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping en is gemakkelijk bereikbaar via zowel de trap als de lift.

Een andere troef van het appartement is de ligging: je hebt de rust en groene omgeving van Zutendaal, maar tegelijkertijd zijn Genk, Hasselt en Maastricht snel bereikbaar voor werk of ontspanning.

Het appartement is beschikbaar voor €895 per maand vanaf 1 maart 2024. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen.
 

Kenmerken

Bebouwing

Verdieping
2
Bouwjaar
1999
Bebouwing
Gesloten
Algemene staat
Instapklaar
Beschikbaar
01/03/2024
Beschikbaar vanaf
01/03/2024
Bemeubeld
Neen
Huisdieren toegestaan
Neen
Oriëntatie tuin
Zuidwest
Lift
Ja

Indeling

Gelijkvloers

Terras
30 m²
Garage

Verdieping 2

3x Slaapkamer

Ruimtelijke ordening

Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing
G(ebouw)-score info
A
P(erceel)-score info
A
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Neen
Beschermd erfgoed
Neen
Renovatieplicht
Neen