Appartement verkocht

Dit ruime appartement van 94m² is toe aan een opfrisser. Het appartement is gelegen in het hart van de gemeente, biedt een schilderachtig uitzicht op het centrale plein en alle benodigde voorzieningen zijn slechts een paar stappen verwijderd.

Het appartement is praktisch ingedeeld en bestaat uit een gang die toegang geeft tot een ruime living. Dit lichte en grote vertrek is de perfecte basis om naar eigen smaak in te richten. Aangrenzend aan de living vind je de keuken. Een ideaal project voor degene die altijd al een droomkeuken naar eigen zin wilde creëren.

Daarnaast zijn er twee slaapkamers aanwezig die volop mogelijkheden bieden, of het nu gaat om het creëren van een vredige oase of een productief kantoor aan huis. De badkamer en berging completeren het appartement en zijn, net als de rest van het appartement, klaar om naar eigen smaak aangepast te worden.

In de ondergrondse garage van het complex is er een kelderberging voorzien voor extra opslagruimte. Ook het parkeren van je auto is geen probleem met de gereserveerde parkeerplek.

Kortom, dit appartement biedt de perfecte gelegenheid voor diegenen die graag hun persoonlijke touch willen toevoegen aan hun woonomgeving. Gelegen in het bruisende centrum, met alle voorzieningen binnen handbereik, is dit een kans die je niet wilt missen.

P.S. Kortelings zal de dakisolatie aangepast worden. Een EPC-simulatie gaf een score van 221 kWh/m².

Kenmerken

Bebouwing

Verdieping
3
Bouwjaar
1966
Bebouwing
Gesloten
Algemene staat
Te renoveren
Bemeubeld
Neen
Huisdieren toegestaan
Ja
Oriëntatie tuin
Noordwest
Elektriciteitscertificaat
Ja, Conform
Lift
Ja
Asbest - attest
Niet-destructieve asbestinventaris
Asbest - inventaris
Asbestveilig. 1 asbestmateriaal zorgvuldig beheren. Deze asbestmaterialen moeten niet weggenomen worden om een asbestveilige toestand te verkrijgen. Ze vormen momenteel geen gevaar voor de gezondheid maar u moet ze wel zorgvuldig beheren om het risico laag te houden.

Indeling

Gelijkvloers

Inkomhal
Woonkamer
Eetkamer
Keuken
Berging
2x Slaapkamer
Badkamer
Parkeerplaats in parkeergarage
Kelder

Ruimtelijke ordening

Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing
G(ebouw)-score info
D g-score icon
P(erceel)-score info
D g-score icon
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Neen
Voorkooprecht
Neen
As-built attest
Neen
Beschermd erfgoed
Neen
Renovatieplicht
Ja