Appartement verkocht

Welkom in het hart van Dilsen-Stokkem, waar dit ruime appartement van 88 vierkante meter jouw nieuwe thuis zou kunnen zijn! Met een verleidelijke verkoopprijs van slechts €150.000, biedt deze woning niet alleen een warm onderkomen, maar ook een slimme investering in comfortabel wonen.

Wakker worden met de heerlijke geur van versgebakken brood? Dat is hier de norm, want dit charmante appartement deelt haar muren met een gezellige bakkerij. Geniet van het gemak van heerlijk ontbijten met de lekkerste lekkernijen binnen handbereik.

De goede bereikbaarheid van dit appartement is een extra troef. Of je nu met de auto bent of het openbaar vervoer verkiest, deze locatie maakt het leven net iets makkelijker. Stap uit je voordeur en ontdek de bruisende energie van Dilsen-Stokkem.

Voor gezinnen met kinderen is de ligging van dit appartement een zegen. Een school direct tegenover biedt een veilige en handige plek voor de educatieve reis van jouw kinderen.

Maar laten we het hebben over de binnenkant! Met maar liefst 3 slaapkamers biedt dit appartement voldoende ruimte. Hoewel het een op te frissen karakter heeft, biedt dit jou de kans om je eigen stempel te drukken op deze ruimte en het om te toveren tot een ware oase van comfort.

Mis deze kans niet om eigenaar te worden van dit veelbelovende appartement in Dilsen-Stokkem. Neem contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek het potentieel van jouw nieuwe thuis! +32 471 44 88 47 of aurelie@polygonvastgoed.be

Kenmerken

Bebouwing

Bouwjaar
1980
Algemene staat
Te renoveren
Bemeubeld
Neen
Elektriciteitscertificaat
Ja, Niet conform

Indeling

Gelijkvloers

Inkomhal
Woonkamer
Keuken
Berging
3x Slaapkamer
Toilet
Badkamer
Parkeerplaats

Ruimtelijke ordening

Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing
G(ebouw)-score info
A
P(erceel)-score info
B
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Neen
Beschermd erfgoed
Neen
Renovatieplicht
Ja