Appartement verkocht

Ontdek luxueus wonen in het hart van Zutendaal

Stap binnen in een wereld van luxe en comfort in het centrum van Zutendaal. 
Via een gezellig binnenplein kan U het appartementsgebouw binnen gaan. Met de gemeenschappelijke lift of trap bereikt u de eerste verdieping, waar uw nieuwe thuis wacht.

Een thuis om te genieten

De privé inkomhal leidt u naar een open woonruimte. Deze verwelkomt u in een sfeer van comfort en stijl. De keuken, eetkamer en leefruimte vloeien naadloos in elkaar over met een gevoel van ruimte en licht dat door het hele appartement heerst.

Keuken van topkwaliteit

De keuken is een ware blikvanger, een toonbeeld van Italiaans design en vakmanschap. De hoogwaardige meubels, het aanrecht en de wandbekleding zorgen voor een luxueuze uitstraling. De keuken is uitgerust met kookapparatuur van topklasse, waaronder een inductievuur, heteluchtoven, inbouwmicrogolfoven, koelkast en vaatwasser.

Stijlvolle leefruimte

De leefruimte straalt stijl en comfort uit, met een prachtig wandmeubel dat o.a. dienst doet als Tv-meubel. De ruimte is verlicht met elegante railverlichting, die volledig aanpasbaar is aan uw persoonlijke voorkeur. Het appartement is voorzien van grote ramen, waaronder een schuifraam dat toegang geeft tot het terras, waardoor de leefruimte één wordt met de buitenomgeving.

Genieten van de buitenomgeving

Het ruime terras van meer dan 18m2 is volledig betegeld en overdekt, ideaal om te genieten van de buitenlucht, zelfs bij regenachtig weer. Het terras is volledig ingericht, klaar om u te ontvangen voor ontspannende momenten in de buitenlucht.
 
Nachtelijke oase

Vanuit de eetkamer leidt een nachthal u naar een rustige slaapomgeving. De nachthal is uitgerust met een praktische vestiaire en inbouwkast, en biedt toegang tot een apart toilet. De nachthal is met zorg en stijl geschilderd, waarbij de moderne deuren naadloos in de muur zijn verwerkt. Alleen de stijlvolle deurklinken verraden hun aanwezigheid. 

Dit appartement biedt twee slaapkamers, elk met een unieke charme. De eerste slaapkamer biedt ruimte voor een eenpersoonsbed, bureau en op maat gemaakte kasten, terwijl de tweede slaapkamer geschikt is voor een tweepersoonsbed en een ruime dressingkast. Beide kamers zijn voorzien van prachtig raamwerk en blinds. 

Aansluitend is er een prachtig afgewerkte badkamer. De badkamer is uitgerust met een wastafel met 2 spoelbakken, dubbel kraanwerk, 2 spiegels met zowel indirecte verlichting als led-spots, een hangkast en tot slot een prachtige inloopdouche, afgewerkt met prachtig tegelwerk. 

Bergruimte voor was en plas

Tot slot beschikt dit appartement nog over een volledig ingerichte berging met maatkasten en ruimte voor wasmachine en droogkast. 

Parkeren in alle comfort

Via een ruime inrit kan U de parkeergarage inrijden. In deze garage is een uiterst praktische parkeerplaats voorzien in privatieve en uitsluitende eigendom. Eveneens is er een handige en afsluitbare kelderberging. Beiden zijn verplicht aan te kopen aan € 25.000. 

Zutendaal: Een oase van rust en natuur

Zutendaal is onderdeel van het 'Nationale Park Hoge Kempen', een van de meest bosrijke gemeenten van Vlaanderen. Het biedt tal van recreatiemogelijkheden, van een bezoek aan de 'Vlindertuin' en het 'Blotevoetenpad', tot stevige wandelingen door het bos en de hei. 

Niet alleen natuurliefhebbers, maar ook sportliefhebbers komen hier volop aan hun trekken. Zutendaal en de omgeving bieden tal van sportfaciliteiten, van golf en zweefvliegen tot surfen en paardrijden. 

Alle basisvoorzieningen zijn aanwezig in Zutendaal, en dankzij de centrale ligging tussen Genk, Hasselt en Maastricht zijn grotere winkels slechts een korte rit verwijderd. Verder ligt Zutendaal op korte afstand van de autosnelwegen E313 en E314 zodat ook het hinterland vlot bereikbaar is. 

Deze verkoop is onderworpen aan het BTW stelsel van 21%.




 
 
 

Kenmerken

Bebouwing

Verdieping
1
Bouwjaar
2016
Algemene staat
Luxe afwerking
Bemeubeld
Ja
Elektriciteitscertificaat
Ja, Conform

Indeling

Gelijkvloers

Inkomhal
Toilet
2x Slaapkamer
Badkamer
Woonkamer
Eetkamer
Terras
18,2 m²
Berging
Parkeerplaats in parkeergarage
Kelder

Ruimtelijke ordening

Afgebakende zone
Niet van toepassing
G(ebouw)-score info
D g-score icon
P(erceel)-score info
D g-score icon
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Neen
Beschermd erfgoed
Neen
Renovatieplicht
Niet ingegeven