Duplex verkocht

Welkom bij ons nieuwste vastgoedaanbod! Grijp nu je kans om een prachtig duplexappartement te kopen in Leopoldsburg voor slechts €279.000! Dit stijlvolle appartement heeft alles wat je zoekt!

Bij binnenkomst word je meteen betoverd door de ruime en lichtrijke living en eetkamer. Hier geniet je van volop natuurlijk licht, waardoor je elke dag kunt ontspannen in een aangename en serene omgeving. De smaakvol ingerichte keuken is een droom voor elke kookliefhebber, met hoogwaardige apparatuur en voldoende werkruimte om heerlijke maaltijden te bereiden.

Wat dit appartement echt bijzonder maakt, is het grote, zonovergoten terras. Hier kan je genieten van je ochtendkoffie of ontspannen na een lange dag. Het perfecte toevluchtsoord om te genieten van de buitenlucht en het prachtige uitzicht.

De locatie van dit appartement is ook een troef. Op wandelafstand vind je het bruisende centrum van Leopoldsburg met tal van winkels, restaurants en recreatiemogelijkheden. Alles wat je nodig hebt, bevindt zich binnen handbereik.

De badkamer is uitgerust met een dubbele lavabo, een bad en een douche. Bovendien zijn er twee aparte toiletten, wat het gemak en comfort verhoogt. Met drie ruime slaapkamers is er voldoende ruimte voor het hele gezin. Ook aan bergruimte is geen gebrek, dus je kunt al je spullen eenvoudig opbergen. Met een bewoonbare oppervlakte van 136m2 heb je een zee aan ruimte om te genieten van je nieuwe thuis.

Dit appartement is niet alleen prachtig, maar ook onderhoudsvriendelijk en direct instapklaar. Het werd gebouwd in 2013 en heeft een energieprestatiecertificaat met een A-label, wat betekent dat het zeer energiezuinig is en voor lage energiekosten zorgt. Daarnaast is het pand uitgerust met ventilatie C+, zonnepanelen en airco in de slaapkamers.

Als kers op de taart is er ook een garage en een kelderberging inbegrepen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over parkeerproblemen of ruimtegebrek.

Mis deze unieke kans niet! Neem vandaag nog contact met ons op om dit prachtige duplexappartement te bezichtigen en ontdek waarom het de perfecte plek is om te wonen. Wij zijn steeds te contacteren via mail (info@polygonvastgoed.be) of telefonisch 0032 89 208 900.

Kenmerken

Bebouwing

Bouwjaar
2013
Bebouwing
Gesloten
Algemene staat
Instapklaar
Beschikbaar vanaf
15/04/2024
Bemeubeld
Neen
Elektriciteitscertificaat
Ja, Conform

Indeling

Gelijkvloers

2x Toilet
Inkomhal
Woonkamer
Eetkamer
Keuken
Berging
Terras
Kelder
Zolder
3x Slaapkamer
Nachthal
Badkamer
Dressing
Garage

Ruimtelijke ordening

Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing
G(ebouw)-score info
A
P(erceel)-score info
D g-score icon
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Neen
Beschermd erfgoed
Neen
Renovatieplicht
Niet van toepassing