Appartement verkocht

Ontdek dit prachtige appartement op de tweede verdieping in het charmante Zutendaal! Met een prijs van slechts €170.000, is dit een zekere investering waar je niet omheen kunt. Wat dit appartement echt bijzonder maakt, is de levenslange huurovereenkomst met een betrouwbare huurder.

Dit appartement is altijd proper onderhouden en heeft een zeer lichtrijke living en eetkamer. De smaakvol gerenoveerde keuken is voorzien van alle moderne gemakken en biedt toegang tot het terras aan de voorkant van het appartement. Geniet eveneens van de frisse buitenlucht het terras aan de achterkant.

De badkamer is uitgerust met een enkele lavabo en een bad/douche, terwijl het aparte toilet zorgt voor extra comfort en privacy. Met 2 ruime slaapkamers en bergruimte is er voldoende plaats voor al je wensen en behoeften.

Dit appartement uit 1966 bevindt zich in het centrum van Zutendaal, waar alles op wandelafstand te vinden is. Bovendien geniet je van een prachtig zicht op de kerk, wat bijdraagt aan de sfeer en charme van deze locatie. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over parkeerproblemen, dankzij de ondergrondse staanplaats die bij het appartement hoort.

Met een energieprestatiecertificaat C ben je verzekerd van een energiezuinige woning die je niet alleen comfort, maar ook lagere energiekosten biedt.

Wacht niet langer en grijp deze unieke kans om te investeren in dit fantastische appartement in Zutendaal. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe dit appartement aan al je woonwensen voldoet!

Kenmerken

Bebouwing

Verdieping
3
Bouwjaar
1966
Bebouwing
Gesloten
Algemene staat
Instapklaar
Bemeubeld
Neen
Huisdieren toegestaan
Ja
Oriëntatie tuin
Noordoost
Elektriciteitscertificaat
Ja, Niet conform
Lift
Ja
Asbest - attest
Niet-destructieve asbestinventaris
Asbest - inventaris
Asbestveilig

Indeling

Gelijkvloers

Inkomhal
Woonkamer
Keuken
2x Slaapkamer
2x Berging
Toilet
Badkamer
Garage
Balkon
Terras

Ruimtelijke ordening

Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing
G(ebouw)-score info
D g-score icon
P(erceel)-score info
D g-score icon
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Neen
Beschermd erfgoed
Neen
Renovatieplicht
Neen