nieuwbouw woning verkocht

Welkom in deze prachtige nieuwbouwwoning in de Dampstraat in Oudsbergen. Het pand werd in 2022 gebouwd en kan prachtig afgewerkt worden tot een gezellige thuis in een rustige, groene omgeving. De nieuwbouwwoning is uiterst energiezuinig door de aanwezigheid van zonnepanelen (3160WP met Huawei omvormer), vloerverwarming, een basis domoticapakket en een ventilatiesysteem D.

We betreden de woning in een ruime inkomhal die toegang geeft tot een eerste toilet, de leefruimte, een wasplaats, de praktijkruimte van 31,68 m2 en de bovenverdieping. De praktijkruimte kan eveneens ingericht worden als studio met badkamer, slaapkamer en bureau of indeling naar keuze.  

De leefruimte, eetkamer en keuken werden afgewerkt met oog voor detail en zijn zeer gemakkelijk te onderhouden door het gebruik van een keramische tegel met houtlook. De statige ramen aan de achtergevel bieden een prachtig zicht op zowel de ruime tuin als het omliggend landbouwgebied en laten een adembenemend natuurlijk licht binnen in de woning.

De keuken werd afgewerkt met uitstekende materialen en toestellen waarbij geen detail over het hoofd werd gezien. Een aparte koffiebar en wasruimte met de nodige aansluitingen zorgen daarbij voor al het nodige comfort.  

Als we ons begeven naar de eerste verdieping van de woning vinden we drie ruime slaapkamers, twee badkamers, een tweede toilet en een dressing terug. De eerste badkamer werd reeds volledig afgewerkt in lichte tinten en kwalitatieve materialen, waardoor een waar gevoel van luxe gecreëerd wordt. Bovendien werden hier ook de nodige voorzieningen getroffen voor het plaatsen van een losstaand ligbad.

Het huis heeft een totale bewoonbare oppervlakte van zo’n 240m2, is volledig onderkelderd (met aparte toegang langs buiten) en heeft een zeer ruime zolder die je kan bereiken via een vaste trap. Aan de voor- en zijkant van het huis is eveneens ruimte voor verschillende autostaanplaatsen.  

Deze woning is zeer strategisch gelegen door de nabijheid van Meeuwen centrum, waar je alle nodige voorzieningen kan terugvinden. Door de ligging van het pand heb je ook een zeer vlotte verbinding naar zowel Midden- als Noord-Limburg.

Is de woning helemaal jouw ding? Neem dan snel contact via 089 208 900 of info@polygonvastgoed.be
 

Kenmerken

Bebouwing

Bouwjaar
2022
Bebouwing
Open
Algemene staat
Nieuwe staat
Beschikbaar
Vanaf akte
Bemeubeld
Neen
Oriëntatie tuin
Noordoost
Elektriciteitscertificaat
Ja, Conform

Indeling

Gelijkvloers

Inkomhal
2x Toilet
1,94 m²
Wasplaats
Keuken
Eetkamer
Woonkamer
3x Kantoorruimte / Praktijkruimte
31,68 m²
3x Slaapkamer
2x Badkamer
Dressing
2x Zolder
27,14 m²
6x Kelder
115,88 m²

Ruimtelijke ordening

Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing
G(ebouw)-score info
A
P(erceel)-score info
A
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Neen
As-built attest
Neen
Beschermd erfgoed
Neen
Renovatieplicht
Niet ingegeven