Huis verkocht

In Dilsen-Stokkem vinden we in een rustige woonwijk deze gerenoveerde open bebouwing terug. 

Binnenkomen doen we in de lichtrijke hal met gastentoilet, trap naar de bovenverdieping, opening naar de woonruimte en deur naar de berging. De woonruimte is uiterst ruim en langs 2 haast volledige zijdes voorzien van ramen en schuiframen. Op die manier is er een zeer grote connectie met de buitenomgeving. De woonruimte biedt plaats voor een grote zithoek, speelhoek of bureau ruimte, eetkamer en grote keuken. De keuken is zeer recent en voorzien van alle moderne snufjes. Zo is er bijvoorbeeld een inbouw dampkap die vanuit het aanrecht omhoog komt. Koken doe je dus zalig aan het kookeiland met het oog op de leefruimte en de mensen rondom je. 

Warm zul je het in deze woning alvast niet hebben, want de woonkamer is voorzien van een airco-unit. Koel je toch te hard af dan is er de vloerverwarming op de volledige beneden verdieping om je op te warmen. 

Wanneer we naar boven gaan vinden we 2 zeer grote slaapkamers en een badkamer met bad, douche, toilet en dubbele lavabo. Op de bovenruimte is er plek om een 3e slaapkamer te maken enkele eenvoudige ingrepen. De huidige eigenaars lieten hiervoor reeds plannen uitwerken door een architect. 

Opbergruimte is er alvast in overvloed. Allereerst vinden we aan de inkomhal een kleine berging die doorgang biedt naar een dubbele garage mét werkput die vanuit de kelder bereikbaar is. Met een vaste trap geraak je in de kelder. De woning werd volledig onderkelderd en voorzien van een hoog plafond. In de kelder vinden we o.a. een kunststof mazouttank, de verwarmingsketel, een grondwateraansluiting die oa. De toiletten voorziet van water, de wateraansluiting en massa's bergruimte. Wil je op termijn overschakelen van stookolie naar gas, dan kan de gasaansluiting ook voorzien worden in de kelder. Gezien de stookolie opgeslaan wordt in een PVC tank, kan ook deze makkelijk uit de kelder verwijderd worden. 

Maar dan even iets over het dak, of liever gezegd op het dak. Daar vinden we zonnepanelen die je van gratis stroom voorzien. Hoge energiekosten zal je hier dus niet hebben, dat zie je trouwens aan het energielabel B van 192. 

Buiten vinden we een uiterst gezellige tuin met een grasperk en een terras. Vooraan heb je dan nog eens plek voor minimaal 3 wagens te parkeren. 

In de buurt kan je eigenlijk alles te voet of met de fiets doen. Zo zijn scholen, winkels, horeca gelegenheden en gezondheidszorg te vinden op minimale afstand. 

Kortom een uiterst interessante woning voor een aantrekkelijke prijs. Wil je een bezichtiging inboeken?

Aarzel dan niet en neem contact op met Laurens Leyssens via laurens@polygonvastgoed.be of 089 208 900.

Kenmerken

Bebouwing

Bouwjaar
2003
Renovatiejaar
2018
Bebouwing
Open
Algemene staat
Instapklaar
Beschikbaar
Vanaf akte
Bemeubeld
Neen
Oriëntatie tuin
Noordoost
Elektriciteitscertificaat
Ja, Conform

Indeling

Gelijkvloers

Inkomhal
Berging
Toilet
Woonkamer
Eetkamer
Keuken
2x Slaapkamer
Badkamer
2x Garage
5x Kelder
138 m²

Ruimtelijke ordening

Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing
Stedenbouwkundige bestemming
Woonuitbreidingsgebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Neen
As-built attest
Neen
Beschermd erfgoed
Neen
Renovatieplicht
Niet ingegeven