Huis verkocht

Ruime villa op perceel van 21, 53 aren.

Deze villa daterend van 1994 is gelegen aan de Kattestaartstraat 22 te Zutendaal. Er is enkel lokaalverkeer zodat men optimaal geniet van de rust die dit pand te bieden heeft.

De woonruimte gelijkvloers bedraagt plusminus 140m². Via een ruime hal heeft men toegang tot het gastentoilet, de leefruimte, garage en trap naar de verdieping. De L-vormige living sluit aan op de open keuken. Deze is functioneel en deels voorzien van de nodige apparatuur. Vanuit de keuken komt men via een sas in de wasplaats. Aansluitend op de leefruimte is er een ruime wintertuin van zo'n 30m². Van hieruit geeft een trap toegang tot de wijnkelder van een 20m². De garage van ongeveer 40m² die verbonden is met de hal heeft ruimte voor twee auto's.

Via de eikenhouten trap bereikt men de bovenverdieping met een oppervlakte van een 140m². Hier bevinden zich vier slaapkamers waarvan één momenteel dienstdoet als dressing. De ruime badkamer is voorzien van bad, douche en dubbele wastafel. De ruimte boven de garage, ongeveer 35m² groot werd ook in gebruik genomen. Naast fitness werd hier ook een sauna voorzien.

Via een zolderluik heeft men toegang tot de zolderruimte van ongeveer 70m². Mits het plaatsen van een vaste trap is hier de mogelijkheid tot het creëren van een tweede badkamer en twee extra slaapkamers.

Achter de wintertuin is er een terras voorzien. Van hieruit leidt een pad naar het verwarmde zwembad van 5 meter op 12 en naar het pool house met een oppervlakte van 40m². Dit laatste is voorzien van een kleedkamer met douche en lavabo, een gescheiden toilet een sauna, berging, keuken en zitruimte. Naast het pool house is er nog een overdekt terras.

Op slechts enige minuutjes bevinden zich de opritten van de autosnelweg E314 richting Maastricht-Aken en anderzijds Leuven-Brussel. De toegang tot de E313 richting Luik-Antwerpen bevindt zich op een twintigtal minuten.

Voor lokale inkopen kan men terecht in het centrum van Zutendaal. Hier vindt men een grootwarenhuis, slager, bakker... Het centrum van Genk met een breed scala van speciaalzaken bevindt zich op een achttal kilometer. Voor grotere inkopen zijn de baanwinkels van Genk en de centra van Hasselt en Maastricht respectievelijk binnen de 10, 20 en 20 minuutjes bereikbaar.

Ook voor de schoolgaande jeugd beschikt Zutendaal over een ruim aanbod van lagere scholen. Voor middelbaar onderwijs hebben tieners een ruime keuze in klassiek, technisch en kunstonderwijs in Genk. Hogeschool studenten kunnen dan weer terecht in universiteitssteden als Hasselt of Maastricht.

Zutendaal is gelegen in het "Nationale Park Hoge Kempen" en kreeg de titel van "Groenste snoepje van Vlaanderen". Liefhebbers van natuur en gezonde buitenlucht of hij/zij nu wandelaar, fiets- of paardenliefhebber is, zullen hier volkomen aan zijn trekken komen.

Zowel culturele- als sportverenigingen allerlei heten u van harte welkom. Daarnaast is er in de naaste omgeving een ruim aanbod van zowel binnen als buitenactiviteiten beschikbaar met onder andere maneges, golf, windsurfen, zweefvliegen...

Een opfrisbeurt is noodzakelijk gezien de leegstand gedurende een zestal maanden.
 

Kenmerken

Bebouwing

Bouwjaar
1994
Bebouwing
Open
Algemene staat
Licht op te frissen
Beschikbaar
bij akte
Bemeubeld
Neen
Oriëntatie tuin
Noordoost
Elektriciteitscertificaat
Ja, Niet conform

Indeling

Gelijkvloers

Inkomhal
2x Toilet
Woonkamer
Eetkamer
Keuken
Berging
Wasplaats
2x Garage
Veranda
Wijnkelder
4x Slaapkamer
Dressing
Badkamer
Sauna
Zolder
Terras
Tuin
Tuinhuis
Zwembad
Parkeerplaats

Ruimtelijke ordening

Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Neen
As-built attest
Neen
Beschermd erfgoed
Neen
Renovatieplicht
Niet ingegeven