Huis verkocht

In Wiemesmeer worden dit najaar 4 prachtige nieuwbouwwoningen gebouwd. 

De woningen worden sleutel-op-de-deur afgewerkt volgens de modernste technieken. De moderne architectuur en de gebruikte technieken zorgen ervoor dat de woningen een EPB score van max. 30 hebben. Hierdoor is er een korting van 50% voor de komende 5 jaren na de ingebruikname op de onroerende voorheffing. In optie kan de woning nog energiezuiniger gemaakt worden om aan E20 te geraken en zo 5 jaar 100% vrijstelling van de onroerende voorheffing te genieten. 

De woning biedt op de gelijkvloerse verdieping een inkomhal, apart toilet, zithoek, leefruimte, open keuken met eiland en een ruime berging. 
Het gelijkvloers wordt getypeert door grote raampartijen zodat de verbinding met de tuin optimaal is. Via een open trap in de zitruimte betreden we de verdieping. Hier vinden we een berging, badkamer met inloopdouche, 2 ruime kinderkamers en 1 zeer grote slaapkamer met dressing. 

De woning wordt standaard voorzien met zonnepanelen en een type D ventilatiesysteem. 

De locatie is uitstekend, zo ligt het op wandelafstand van wiemesmeer centrum, fietsafstand van Zutendaal en rij je 10 minuutjes tot het centrum van Genk. De autostrade is met de wagen te bereiken op minder dan 5 minuten. 

Ook wat betreft natuur heeft de locatie alle troeven. Je kan te voet of met de fiets de bossen intrekken. Wat betreft recreatie is er ook heel wat te beleven. Zo zijn er voetbalclubs, tennisclubs, een zeilclub en een golfclub in de nabije omgeving. 

Kortom voor een zeer scherpe prijs kan deze woning de jouwe zijn.

Afspraken kunnen ingepland worden tot 02/08/21 énkel via het mailadres laurens@polygonvastgoed.be. Vanaf 02/08/21 kunnen ook telefonisch afspraken ingepland worden. 


De afficheprijzen zijn excl. 21% BTW op het gebouw en 10% registratierechten op de grond. 

Kenmerken

Bebouwing

Bouwjaar
2021
Bebouwing
Halfopen
Bemeubeld
Neen
Oriëntatie tuin
Zuidwest

Indeling

Gelijkvloers

Keuken
volledig geïnstalleerd
3x Slaapkamer
Badkamer
Tuin

Ruimtelijke ordening

Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Neen
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Niet ingegeven