Huis verkocht

In As treffen we deze mooie open bebouwing op een prachtig perceel van 10 are 76. 

Eén van de voordelen van dit perceel is dat ze bereikbaar is via de achterzijde via een volwaardig aangelegde weg. 

De woning zelf beschikt over een EPC van 216 wat uiterst gunstig is. Het gunstige EPC werd onder meer behaald via een Dakrenovatie in 2010 waarbij eveneens de zoldervloer geïsoleerd werd, de buitenmuren werden in de spouw geïsoleerd, er werd een gaswandketel geplaatst in 2019 én er werden zonnepanelen geplaatst die zorgen voor groene stroom. Bovendien zijn er op de zonnepanelen nog groenstroomcertificaten die jaarlijks nog eens goed zijn voor +/- €1600 en dit nog 10! jaar!

De woning werd niet alleen zuinig gemaakt door ingrijpende renovaties, ook werd er gedacht aan het comfort van de woning. Zo is er in 2019 een gashaard geplaatst in de leefruimte (uiterst gezellig om 's avonds bij het haardvuur te zitten natuurlijk). Bovendien werden er in de woning maar liefst 3 airco-units geplaatst voor koele zomers en energie-efficiënt verwarmen in de koele herfst/winter-dagen. Verder wordt het huis beveiligd door een alarmsysteem. 

Even het huis overlopen: Binnenkomen doen we in charmante hal die meteen een doorsteek biedt naar de leefruimte. De leefruimte werd in 2019 volledig gerenoveerd, met gashaard en voorzien van een nieuwe vloer en een frisse laag verf. Via een zeer mooie en lichte hal bereiken we de rest van de woning. Zo zijn er 2 ruime slaapkamers, toilet, badkamer, keuken, eetplaats én veranda. 

Mocht er de noodzaak zijn om een 3e slaapkamer te hebben, dan is dit mogelijk. Vraag er zeker naar tijdens een bezichtiging met je makelaar. 

Er is eveneens een zolder die gebruikt kan worden als berging. 

Alsof dat al niet geweldig genoeg is kunnen we via een trap in de hal ook een kelder bereiken. De woning is volledig onderkelderd en voorzien van een inpandige garage die te bereiken is via een oprit. De kelder is droog en biedt veel ruimte voor hobby's en berging. De garage is uitgerust met een sectionaal poort en kan op afstand bediend worden. 

Het perceel werd volledig omheind én werd achteraan voorzien van een grote schuifpoort die automatisch open en dicht kan én bediend kan worden vanop afstand. De tuin verder is ruim en is ingericht met gezellige hoekjes. In de tuin vinden we ook een tuinhuis voor berging én een carport met aansluitende bergmogelijkheden. Bezoek kan dan weer makkelijk parkeren aan de voorzijde van de woning, waar er een aangelegde parking is. 

Winkels, scholen en openbaar vervoer is allemaal te vinden op wandelafstand. Grotere centra als Genk zijn makkelijk met de wagen of het openbaar vervoer te bereiken. 

Kortom een piekfijn onderhouden woning die aan alle moderne eisen voldoet voor een interessante prijs! Bezichtigingen plan je in via info@polygonvastgoed.be of 089 208 900. 

https://www.polygonvastgoed.be/nl/huis-te-koop-in-as/4530897

Kenmerken

Bebouwing

Bouwjaar
1966
Renovatiejaar
2010
Bebouwing
Open
Bemeubeld
Neen
Oriëntatie tuin
Zuidwest

Indeling

Gelijkvloers

Keuken
volledig geïnstalleerd
Veranda
2x Slaapkamer
Badkamer
Garage
Terras
Tuin
Parkeerplaats

Ruimtelijke ordening

Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Neen
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Niet ingegeven