Villa verkocht

In Dilsen-Stokkem, vlakbij de grens met As vinden we deze prachtige landelijke villa. 

De bouw van deze woning werd gestart in 2019 en werd met de grootste zorg uitgevoerd. 

Deze villa heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 270 m2, een gigantische kelder van 170m2, met een plafond hoogte van 3 meter en inrit langs de achterkant van de woning. Daarboven is er ook nog een zolder van 120m2. Dit allemaal samen maakt dus een enorme oppervlakte van 560 m2. Deze woning wordt verkocht in CASCO toestand. Er werd bij de bouw énkel gekozen voor hoogwaardige materialen. Zo zijn de voor-en achterdeur vervaardigd uit eikenhout. 

De casco toestand biedt ook nog vele mogelijkheden tot inrichten van de woning. Zo is er de mogelijkheid om op het gelijkvloers de keuze te maken voor een apart bureau of deze ruimte te behouden bij de leefruimte. 

We vinden op het gelijkvloers een inkomhal, een gastentoilet, de leefruimte (al dan niet met apart bureau), een bijkeuken, een gigantische keuken met een hoog plafond dat uitgeeft op de dakgebinten. Via een trap komen we dan op de eerste verdieping. Daar is ruimte voor 3 slaapkamers, 2 badkamers en een bureaun, waar ook de trap ingericht kan worden naar de zolder. 

De zolderruimte is zeer groot en kan indien gewenst ingericht worden tot extra kamer(s). 

Eén van de grote troeven van deze woning is zonder twijfel de kelder. De kelder kan bereikt worden via de trap binnen in de woning of de oprit aan de achterzijde van de woning. De kelder heeft een zeer hoog plafond, is maar liefst 170 m2 groot en kan bereikt worden met een bestelwagen. 

De tuin geeft uit op een bos en biedt dus veel privacy. 

Door de korte aansluiting op de boslaan zijn centra van Dilsen, As en Genk uitstekend bereikbaar. 

Ben jij op zoek naar een rustig gelegen villa met veel ruimte en mogelijkheden voor een vrij beroep, neem dan snel contact voor een bezichtiging ter plaatse. Dit doe je via info@polygonvastgoed.be of 089 208 900. 

Kenmerken

Bebouwing

Bouwjaar
2019
Bebouwing
Open
Bemeubeld
Neen

Indeling

Gelijkvloers

3x Slaapkamer
2x Badkamer
Garage
Terras
Tuin
Parkeerplaats

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige bestemming
Niet ingegeven
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Neen
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Niet ingegeven