buitengewoon huis verkocht

In Oudsbergen vinden we deze mooie goed onderhouden woning. 

Het bijzondere aan deze woning is dat de voormalige garage volledig is omgebouwd naar zorgwoning. In de zorgwoning vinden we op het gelijkvloers een mooie leefruimte met open keuken en een zeer praktisch ingerichte badkamer. Via een trap komen we dan op de eerste verdieping waar een zeer grote slaapkamer is ingericht met een grote dressing. Dit is zeker een enorme meerwaarde aan de woning. 

De eigenlijke woning bestaat uit 3 verdiepingen. Allereers een kelderverdieping van een 50 m2 met een zee aan bergruimte én een trap naar buiten zodat ze zeer toegankelijk is. 

Belangrijk te vermelden is dat de hoofdwoning over zonnepanelen beschikt en over een warmtepomp boiler. 

Op het gelijkvloers komen we binnen via de ruime inkomhal, via de inkomhal kunnen we evenens de leefruimte bereiken. De leefruimte is zeer ruim en heeft zeer veel ramen waardoor er enorm veel licht naar binnen komt. In de leefruimte is er ook een kachel aanwezig zodat er ook gezellig en voordelig verwarmd kan worden. Naast de leefruimte vinden we de keuken. De keuken is een echte leefkeuken. Praktisch ingericht en voldoende ruimte om bijvoorbeeld nog een tafel en stoelen te zetten. Aan de keuken is tevens een waskamer/bijkeuken ingericht wat een enorm voordeel is. De badkamer vinden we ook op het gelijkvloers. Hier vinden we zowel een bad als een douche. Tenslotte is er op deze verdieping nog een apart toilet. 

Op het eerste verdiep vinden we momenteel 4 ruime slaapkamers waarvan er 1 voorzien is met aansluitingen om een badkamer in te richten. 

De buitenomgeving is verzorgd en mooi aangelegd. In de achtertuin is er een overdekt terras aan het huis vast omgeven door een prachtige druivelaar. De rest van de achtertuin is groen en een oase van rust. 

De voortuin is eveneens mooi ingericht met sierperken en wandelpaden. Door de verhardingen is er de mogelijkheid om minstens 4 wagens te parkeren. 

Winkels en scholen vinden we in de nabije omgeving. 

Kortom een huis met alle troeven in een aantrekkelijke gemeente. Een bezichtiging inplannen? Dat doe je via info@polygonvastgoed.be of 089 208 900.

Kenmerken

Bebouwing

Bouwjaar
1990
Bebouwing
Open
Bemeubeld
Neen
Oriëntatie tuin
West

Indeling

Gelijkvloers

Keuken
volledig geïnstalleerd
4x Slaapkamer
2x Badkamer
Terras
Tuin
Parkeerplaats

Ruimtelijke ordening

Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Stedenbouwkundige bestemming
Niet ingegeven
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Neen
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Niet ingegeven