charmant huis verkocht

In Genk, nabij de Vennestraat vinden we deze charmante recent gerenoveerde woning. 

De eigenaars hebben deze woning tussen 2017 en 2018 volledig gestript en gerenoveerd. Zo werden alle sanitaire en elektrische leidingen vernieuwd, een gascondenserende ketel geplaatst, de wanden opnieuw bepleisterd, nieuwe vloeren voorzien en gezorgd voor voldoende lichtinval. 

De woning betreden we via de inkomhal. Hier vinden we een trap naar de verdieping en eentje naar de bergkelder. Via de hal komen we dan in de open leefruimte/eetkamer met open verbinding naar de keuken. De leefruimte is ruim met veel lichtinval. De keuken is modern en voorzien van al het modern comfort. Aansluitend aan d keuken is er een handige berging en een gastentoilet. 

Achter de keuken is er een veranda aanwezig, aande veranda vinden we ook een wasberging met wasmachine en droogkast. 

Op de eerste verdieping zijn er 2 grote slaapkamers waarvan eentje met toegang naar de 2e verdieping, waar we een moderne badkamer vinden met inloopdouche, wastafel en toilet. 

De tuin is ruim en geeft aan de achterzijde uit op een steegje waarlangs de garage bereikt kan worden met de wagen. Het terrein wordt aan de achterzijde afgesloten met een poort. Aan de voorzijde is er eveneens de mogelijkheid tot parkeren. 

De locatie van de woning is bovendien ook nog eens uitstekend. De Vennestraat en C-mine liggen op wandelafstand. Alle nodige winkels, horeca, apothekers, dokters, tandartsen, cultuur en andere zijn op enkele stappen te bereiken. 

Kortom een woning die tip-top in orde is voor een aantrekkelijke prijs. Een bezichtiging inplannen? Dat doe je via info@polygonvastgoed.be of 089 208 900. 

Kenmerken

Bebouwing

Bouwjaar
1936
Renovatiejaar
2018
Bebouwing
Gesloten
Bemeubeld
Neen
Elektriciteitscertificaat
Ja, Conform

Indeling

Gelijkvloers

Keuken
volledig geïnstalleerd
2x Toilet
Veranda
2x Slaapkamer
Badkamer
Garage
Terras
Tuin
Parkeerplaats

Ruimtelijke ordening

Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Neen
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Niet ingegeven