Villa verkocht

Prachtige moderne villa te koop in Genk

Deze villa is gelegen in de wijk boxbergheide in Genk. Ze grenst aan de achterzijde aan natuurgebied, tevens ligt ze vlakbij het domein van Bokrijk die perfect met de fiets bereikbaar is. 

De woning zelf werd in 2014 gebouwd volgens alle moderne standaarden. Om te beginnen werd deze woning volledig onderkelderd, waardoor er een kleine 100m2 opbergruimte is. De kelder heeft een plafondhoogte van een leefruimte waardoor ze aangenaam is om in te werken. Tevens is deze ruimte ook toegankelijk aan de buitenzijde via een trap aan de zijkant van de woning. 

Wanneer we binnenkomen aan de voordeur lopen we eerst onder een afdak of carport waar 2 wagens onder plaats kunnenn nemen. De carport is netjes verlicht en de voordeur openen doen we met een code of sleutel. In de inkomhal hebben we enerzijds de toegang tot een ruim gastentoilet en anderzijs de toegang (via een prachtige stalen deur) naar de leefruite. Deze is een mooie grote open ruimte. Eerst en vooral is er plaats voor een bureau en zithoek. Hier werd ook al rekening gehouden met een aansluiting en schouw voor een gashaard. Als je door de zithoek wandelt is er ruimte voor een grote eettafel. Achter de hoek staat dan de open keuken met eiland. Zowel de keuken als de eettafel liggen aan een enorm schuifraam wat maakt dat de woning super lichtrijk is. Op het gelijkvloers is er dan ook een wasberging. Hier vinden we wasmachine, droogkast en uitgietbak, maar ook de mogelijkheid voor een extra inloopdouche (de douchebak en het kraanwerk zijn trouwens al aanwezig). Via deze berging kan je ook naar buiten via een deur of naar de kelder via een trap. 

Verder kan je via de leefruimte ook met een trap naar de verdieping. Daar vinden we 3 ruime slaapkamers (waaronder 1 met airco) en een badkamer voorzien van ligbad en douche. Er is ook een zolderluik die toegang geeft tot de bergzolder. De zolder kan eventueel verder ingericht worden, mits er natuurlijk een trap voorzien wordt. 

Speciaal aan deze woning is dat ze volledig wordt aangestuurd met een domotica systeem. Hier bedien je verlichting, toegang en alarm mee, maar er is ook voorzien dat je hier indien gewenst ook gordijnen en camerasystemen mee kan bedienen. Een echt pluspunt. 

De kers op de taart is de rustige tuin die uitgeeft op natuurgebied. hier kan je rustig in alle privacy vertoeven. 

Winkels en scholen kan je vlakbij vinden in Boxberg op de landwaartslaan. Hier zijn horeca, apotheken, grootwarenhuizen, scholen ruim aanwezig. 

Kortom een zeer complete woning met een TOP ligging. 

Interesse om een kijkje te komen nemen? Aarzel dan zeker niet en neem contact via info@polygonvastgoed.be of 089 208 900.

Kenmerken

Bebouwing

Bouwjaar
2014
Bebouwing
Open
Bemeubeld
Neen
Oriëntatie tuin
Noordoost
Elektriciteitscertificaat
Ja, Conform

Indeling

Gelijkvloers

Keuken
volledig geïnstalleerd
3x Slaapkamer
Badkamer
Terras
Tuin
Parkeerplaats

Ruimtelijke ordening

Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Neen
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Niet ingegeven