appartementsgebouw verhuurd

In het centrum van Wiemesmeer vinden we dit prachtig appartement. 

We komen het appartement binnen in de inkomhal, waar plaats is om de jassen weg te hangen. Aan de inkomhal grenst een apart gastentoilet. Via de hal krijgen we ook toegang tot de leefruimte. Deze is zeer ruim en is één ruimte met de open keuken. De leefruimte biedt plaats voor een grote eettafel en een gezellige zithoek. De zithoek wordt geflakeerd door een mooi groot schuifraam waardoor er zeer veel licht binnenkomt in het appartement. 

De keuken is zeer recent vernieuwd en biedt alle comfort. Grenzend aan de keuken is er een praktische berging voor wasmachine, droogkast en verwarmingsketel. Ook voorraden kunnen hier perfect bewaard worden. 

Verder vinden we een zeer ruime slaapkamer met een gigantische oppervlakte aan inbouwkasten. De slaapkamer biedt eventueel ook nog ruimte om een bureau te zetten. De badkamer kan bereikt worden via de slaapkamer en is eveneens recent vernieuwd. Er is een mooi meubel en een bad voorzien. 

Een van de grote troeven is het terras met de privatieve tuin. Hier is er een oppervlakte van meer dan 30m2 die ook via een tuinpoortje bereikbaar is. Ideaal dus om met de fiets binnen te rijden. 

Ook de ligging is zeer aangenaam. Belangrijke winkels, scholen en pharmacie is in de meest nabije omgeving te vinden. Het centrum van Genk is op een 5-tal minuten bereikbaar met de auto. De autostrade is bereikbaar op een 3-tal minuutjes. 

Kortom, een zeer leuk appartement voor een zeer interessante huurprijs. Aanvragen voor bezichtigingen ontvangen we graag via mail op info@polygonvastgoed.be of telefonisch via 089 208 900.

Kenmerken

Bebouwing

Renovatiejaar
2020
Bemeubeld
Neen
Elektriciteitscertificaat
Ja, Conform

Indeling

Gelijkvloers

Keuken
volledig geïnstalleerd
Slaapkamer
Badkamer
Terras
Tuin

Ruimtelijke ordening

Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Niet ingegeven
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Niet ingegeven
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Niet ingegeven