Appartement verhuurd


Het appartement is gelegen op het 2 de verdiep - bereikbaar via lift  - in de residentie 'Oostereind' met terras en garage in de kelderverdieping.


De centrale ligging met goede verbindingen naar naastgelegen gemeente's en autosnelwegen, het ruime aanbod van winkels voor uw dagelijkse leefsbehoeften maakt het aangenaam wonen in Zutendaal. Bushalte om 'de hoek' aanwezig.

Het zonnige appartement beschikt over een ruime living van 30 m², de naastgelegen keukenruimte uitgerust met een moderne maatkeuken voorzien van kookplaat,combi micro,koelvriescombinatie, vaatwas, schouwdamp (opp. +/- 10m²).

Via de inkomhal bereikt men het gastentoilet en de 2 slaapkamers (14 m² en 9 m²). De badkamer is uitgerust met ligbad (met douchefunctie) en lavabomeubel. De aangrenzende ruimte is zeer geschikt om hier uw eigen dressing te creëren.

De ruime berging uitgerust met voorraadschappen heeft tevens de aansluitmogelijkheid voor uw wasmachine en ruimte voor uw droogkast te plaatsen.

In de kelderverdieping is een afgesloten garage voorzien.

PVC schrijnwerk met dubbele beglazing.
Verwarming via accumulatoren die hun energie automatisch opladen tijdens de goedkope nachtstroom uren en deze gespaarde warmte overdag afgeven door thermostatische gestuurde ventilatoren.

Huurprijs 700 €
Vaste maandelijkse A.O. 90 €

Per 'direct' beschikbaar

Kenmerken

Bebouwing

Verdieping
2
Bouwjaar
2000
Bebouwing
Gesloten
Bemeubeld
Neen
Lift
Ja

Indeling

Gelijkvloers

Keuken
10 m²
volledig geïnstalleerd
Toilet
Slaapkamer
14 m²
Slaapkamer
9 m²
Woonkamer
30 m²
Badkamer
Garage
Terras
Parkeerplaats

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige bestemming
Niet ingegeven
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Niet ingegeven
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Niet ingegeven
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Niet ingegeven