Huis verkocht

Topwoning in groene omgeving. 

In de zeer rustige Geerstraat vinden we deze mooie woning uit de jaren 60. De woning heeft echter niet stilgestaan en heeft verschillende verbeteringswerken ondergaan. Zo zijn de ramen en deuren gerenoveerd, het dak ligt er zelfs nog geen 10 jaar op en is in prima conditie. Er werd tevens de keuze gemaakt voor een gascondenserende ketel. De oude mazoutton wordt gesaneerd. We komen de woning binnen in de charmante inkomhal. Via de inkomhal met vestiaire is er de toegang tot de leefruimte. Deze is ruim, met veel glaspartijen die uitgeven op de tuin. Aansluitend aan de leefruimte is er de keuken. De keuken kan een opfrisbeurt gebruiken, maar biedt het nodige comfort. Naast de keuken is er de overloop naar de tuin en de kelder. De kelder heeft een wasplaats, en gaf oorspronkelijk uit op de garage. Deze garage werd echter gerenoveerd naar studio met keuken. Ideaal als zelfstandige vrijberoeper, kangeroewoning of natuurlijk als extra slaapkamer. Verder via de nachthal zijn er 3 slaapkamers op het verdiep met badkamer en berging. 

De buitenruimte is een ab-so-lute troef. Ze is aangelegd met planten en is ruim 12 are wat dus een zee aan ruimte is. De voortuin is aangelegd met een oprit, parkeerplaatsen, carport en groen. Het geheel is omheind en wordt afgesloten met een automatische poort. De achtertuin is voorzien van gras en planten, er is ook een tuinberging voorzien voor de nodige tuinspullen. Ook de kelder is toegankelijk vanuit de tuin, wat een grote troef is. 

De bereikbaarheid van deze woning is ook super! Winkels, scholen, dokters, apothekers, je kan ze allemaal op wandel-en fietsafstand vinden. Ook een bushalte kan je vlakbij vinden. Voor de verdere verplaatsingen zorgt de Grote baan in Houthalen voor uitstekende verbindingen naar autostrades of naar Noord-Limburg. 

Kortom, een woning met gigantisch veel troeven die klaar is voor een nieuw hoofdstuk. Interesse geprikkeld? Wees er dan snel bij en boek een bezichtiging via laurens@polygonvastgoed.be of 089 208 900. 

Kenmerken

Bebouwing

Bouwjaar
1964
Renovatiejaar
2011
Bebouwing
Open
Bemeubeld
Neen
Oriëntatie tuin
West

Indeling

Gelijkvloers

Keuken
geïnstalleerd
4x Slaapkamer
Badkamer
Terras
Tuin
Parkeerplaats

Ruimtelijke ordening

Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Stedenbouwkundige bestemming
Niet ingegeven
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Neen
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Niet ingegeven