Villa verkocht

Prachtige woning met een topligging. 

Wie houdt van rustig wonen en op zoek is naar een 100% instapklare woning is hier aan het juiste adres. 
De woning is gelegen in Genk, grenzend aan het natuurreservaat "de schemmersberg". Dit wil zeggen dat je nooit een achterbuur zal hebben en dat je kan leven in een oase van rust. Als je de achtertuin uit wandelt bevindt je je letterlijk in het natuurreservaat.  De omliggende huizen zijn residentieel en allemaal ééngezinswoningen. De buurt is hierdoor zeer rustig en de straat wordt hoofdzakelijk gebruikt door de buurtbewoners. Het huis zelf ligt ook nog eens op het einde van de wijk, dus dat maakt de rust compleet. 

Het huis beantwoord aan de hedendaagse normen, heeft alle voorzieningen op het gelijkvloers en werd voorzien van hoogwaardige materialen. Wanneer je binnekomt in de woning ervaar je meteen een enorm ruimtegevoel door de zeer hoge plafonds. Gezien de hoge plafonds werd er ook gekozen voor grote raampartijen die de woning steeds voorzien van enorm veel licht. 

De woonkamer is ruim, sluit aan op 1 van de 2 terassen en beschikt over een houtkachel voor de gezellige herfst- en winteravonden. Via een prachtige glazen binnendeur sluit de woonkamer naadloos aan bij de moderne leefkeuken. De keuken is voorzien van alle nodige materialen, toeters en bellen, ideaal voor een hobbykok. Door de aanzienlijke ruimte kan er een grote eettafel gezet worden, maar ook een thuisbureau en wat kasten. 

De keuken heeft een mooi zicht op de tuin, maar sluit evenzeer aan op een zeer praktische bijkeuken, met buitendeur en toegang tot de kelder. 

Via de middengang zijn er 2 slaapkamers (waarvan 1 met airco) op het gelijkvloers, een badkamer met inloopdouche, ligbad, twee lavabo's en toilet. Er is eveneens nog een gastentoilet op de hal. Eén van dé troeven van deze woning is zeker de gegoten kelder, die zich uitstrekt over dezelfde oppervlakte als de woning. Hier vinden we een ruime 3e slaapkamer, bergruimtes, voorraadkamers en technische ruimtes. 

De woning wordt verwarmd op aardgas met een condensatieketel van 1,5 jaar oud, die een vloerverwarmingsinstallatie aanstuurt. De vloerverwarming is tevens per ruimte afzonderlijk regelbaar. Er is een regenwaterput met pompsysteem voor de toiletten en wasmachine, de ramen beschikken over ventilatieroosters en rolluiken. Er is tevens een grondwaterpomp voor het besproeien van oa. de tuin.

Het perceel van 9are is natuurlijk groot en volledig aangelegd. Zo werd er een overdekt zonneterras in een hoogwaardig hout opgetrokken, voorzien van elektrische aanlsuitpunten. De tuin is uiterst onderhoudsvriendelijk door het geplaatste kunstgras en de nodige paden en opritten. Ook werd er overal verlichting voorzien voor gezellige avonden. De ingang naar de achtertuin wordt afgesloten met een dubbele poort, die op zijn beurt toegang verleent aan een oprit die uitgeeft op een dubbele garage met 2 gemotoriseerde sectionaalpoorten. Doordat de garage over een deur en ramen beschikt zou deze garage ook ideaal kunnen dienen als werkhuis. De voortuin werd onderhoudsvriendelijk ingericht. 

Ondanks de rustige ligging kunnen we zowel een supermarkt als een school terugvinden op 500m afstand. Niet alleen deze diensten, maar ook horeca, apothekers, dokters, andere medische beroepen, openbaar vervoer en andere winkels kunnen op zeer nabije afstand bereikt worden. 

Kortom: dit is een TOPwoning die verkocht wordt aan een uiterst interessante prijs! Snel zijn is de boodschap en dat kan door een bezichtiging in te plannen via laurens@polygonvastgoed.be of 0495382197

Kenmerken

Bebouwing

Bouwjaar
2004
Bebouwing
Open
Bemeubeld
Neen
Oriëntatie tuin
Oost
Elektriciteitscertificaat
Ja, Conform

Indeling

Gelijkvloers

Keuken
volledig geïnstalleerd
3x Slaapkamer
Badkamer
Garage
Terras
Tuin
Parkeerplaats

Ruimtelijke ordening

Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Stedenbouwkundige bestemming
Niet ingegeven
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Neen
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Niet ingegeven