winkelpand verkocht

Deze handelsruimte werd voor het eerst in gebruik genomen in 1966. 

Het is gelegen op de gelijkvloerse verdieping van het kleinschalig appartementencomplex “Soetedal B”. Het geheel bestaat uit twee handelsruimten en zes appartementen. Achter het gebouw is er een private staanplaats voorzien.

De handelsruimte is momenteel opgedeeld met verwijderbare tussenwanden. De totaal beschikbare oppervlakte bedraagt 88m². Voor en achter het pand zijn er voldoende publieke parkeerplaatsen voorzien.

Naast en rond het pand bevinden zich diverse andere handelspanden en horecazaken waardoor stapsgewijs een knus handelscentrum ontstaat. Tegenover het pand heeft de gemeente de nodige inspanningen geleverd met het aanleggen van een open ruimte die dienst doet als marktplein en voor eventuele andere activiteiten.

Er is een vlotte bereikbaarheid. Op slechts twee minuutjes bevinden zich de opritten van de autosnelweg E314 richting Maastricht-Aken en anderzijds Leuven-Brussel. De toegang tot de E313 richting Luik-Antwerpen bevindt zich op een vijftiental minuten. 

De mogelijkheid bestaat tevens het naastliggende pand aan te kopen. Momenteel loopt er voor dat pand een onderzoek van bestemmingswijziging naar appartement. Dit zou een ideale combinatie kunnen zijn indien bewoning naast het commerciële deel gewenst is.

Zutendaal is gelegen in het "Nationale Park Hoge Kempen" en kreeg de titel van "Groenste snoepje van Vlaanderen". Ieder liefhebber van natuur en gezonde buitenlucht of hij/zij nu wandelaar, fiets- of paardenliefhebber is, zal hier volkomen aan zijn trekken komen. Daarnaast is er in de naaste omgeving een ruim aanbod van buitenactiviteiten beschikbaar waar onder andere ook aparte als golf, windsurfen, zweefvliegen…

Ook voor onze schoolgaande jeugd beschikt Zutendaal over een ruim aanbod van lagere scholen. Voor middelbaar onderwijs hebben tieners een ruime keuze in klassiek, technisch en kunstonderwijs in Genk. Hogeschool studenten kunnen dan weer terecht in universiteitssteden als Hasselt of Maastricht. 

Kenmerken

Bebouwing

Bemeubeld
Neen

Ruimtelijke ordening

Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Stedenbouwkundige bestemming
Niet ingegeven
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Neen
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Niet ingegeven