Huis verkocht

In Oudsbergen (Meeuwen) vinden we deze gezellige open bebouwing. 

Het huis werd gebouwd in 1953 en beschikt over alle mogelijkheden om er een mooie thuis van te maken. 
Een geboren klusser kan hier zeker zijn/haar hart ophalen, want de woning vraagt wat opfriswerken. 

Binnenkomen doen we in de ruime inkomhal met vestiaire en trap naar de bovenverdieping. Via de hal bereiken we een mooie grote leefruimte die beschikt over vernieuwde PVC ramen die zorgen voor veel lichtinval. Aansluitend aan de leefruimte is er een bureauruimte/thuiswerkplek (tevens ook via de hal bereikbaar via een eigen ingang), uiteraard kan deze bureauruimte ook gebruikt worden als slaapkamer. Achter de leefruimte treffen we dan een praktisch ingerichte keuken met aansluitend een gelijkvloerse badkamer. De woonruimte werd optimaal vergroot door een ruime veranda die werd bijgebouwd. In deze veranda geniet je ten volle van de ochtend- en middagzon. Op de bovenverdieping bevinden zicht 4 ruime slaapkamers, waarvan één eventueel ingericht kan worden tot badkamer. 

De woning is ook onderkelderd. Deze kelder is droog en kan gebruikt worden als bergkelder. Hier werden ook de nutsvoorzieningen in voorzien. De woning wordt momenteel verwarmd op een stookolie ketel.

Het huis ligt op een mooi stuk grond van 8 are, bovendien is het er heel rustig. De buitenomgeving is momenteel ingericht met een werkhuis met duivenhokken, maar kan uiteraard perfect herbestemd worden tot hedendaagse hobbyruimte. Ook de voortuin biedt vele mogelijkheden. Verder zijn er 2 garages en is er voldoende plaats om verschillende wagens te parkeren. 

Meeuwen of Oudsbergen zoals ze vandaag heet, is een rustige gemeente, maar doordat de woning strategisch gelegen is kan je het centrum van Meeuwen op slechts enkele honderd meters bereiken. Het centrum biedt zeer veel aan. Zo zijn er supermakten, winkels voor voeding, kleding, tankstations, restaurants en cafés. Ook scholen zijn in de nabije omgeving aanwezig en zijn er door de lijn goede voorzieningen voor openbaar vervoer. Vanuit Meeuwen zijn handelscentra van Bree, Peer en Genk vlot bereikbaar. 

Kortom, dit is een interessante woning aan een interessante prijs die wacht op leuke nieuwe bewoners. 

Indien je dit huis wil bezichtigen maak je best even een afspraak via 0495/38.21.97 of via laurens@polygonvastgoed.be

Kenmerken

Bebouwing

Bouwjaar
1953
Bebouwing
Open
Bemeubeld
Neen
Oriëntatie tuin
Oost

Indeling

Gelijkvloers

Keuken
Veranda
4x Slaapkamer
Badkamer
Garage
Terras
Tuin
Parkeerplaats

Ruimtelijke ordening

Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Ja
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Niet ingegeven