gelijkvloerse verd. + tuin verhuurd

Prachtig gelijkvloers appartement met fenomenaal uitzicht!

In Kortessem treffen we dit uiterst modern appartement. Het appartement is ingedeeld in een inkomhal, een apart toilet, een badkamer met ligbad, 3 slaapkamers, een berging, een keuken en een open leefruimte met eetkamer. Er is zeer veel aandacht geschonken aan het feit dat er voldoende lichtinval is in het appartement. Zo zijn er voldoende grote ramen geplaatst en werd de achterwand voorzien van een gevelvullende schuifraam. De woonoppervlakte van dit appartement bedraagt maar liefst 120 m2!!

Via het schuifraam kan je genieten van het terras van meer liefst 24 m2. Aanhorig aan de woning is een mooie grote tuin die uitgeeft op velden en akkers. Zo kan je in alle rust genieten. 

Bij het appartement huur je evenzeer een ondergrondse staanplaats + kelderberging. Het volledige appartement werd opgebouwd met hoogwaardige materialen, passend bij de moderne architectuur van dit gebouw. 

Het appartement ligt aan de tongersesteenweg, wat maakt dat zowel Hasselt, Kortessem, Tongeren en Diepenbeek zeer vlot bereikbaar zijn. Op zeer korte afstand zijn er verschillende nutsvoorzieningen voorzien zoals winkels, scholen en horeca gelegenheden. 

Kortom een topappartement voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Wens je dit appartement te bezichtigen? Dan maak je best een afspraak via info@polygonvastgoed.be of 089 208 900!

Kenmerken

Bebouwing

Bebouwing
Halfopen
Bemeubeld
Neen

Indeling

Gelijkvloers

Keuken
volledig geïnstalleerd
3x Slaapkamer
Badkamer
Terras
Tuin
Parkeerplaats

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige bestemming
Niet ingegeven
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Niet ingegeven
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Niet ingegeven
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Niet ingegeven