Duplex verhuurd


Residentie Belle Hélène is gelegen vlakbij het centrum van Zutendaal en heeft goede verbindingen met naastgelegen gemeenten, de autostrade E314 is op enkele minuten bereikbaar. Bushalte en basisonderwijs op wandelafstand beschikbaar, evenals alle noodzakelijke levensbehoeften op wandelafstand: supermarkt/bakker/slager/apotheek/bank/postkantoor.

Ruime inkomhal met toegang tot de woonkamer met open keuken. De keuken is volledig geïnstalleerd (kookplaat, dampkap, afwasmachine, frigo, ... allen in nieuwstaat) Vanaf de keuken is er toegang tot de berging (aansluiting wasmachine). De woonkamer (32 m²) kijkt uit op het terras aan het park. Het ruime terras heeft een oppervlakte van 20 m².

Op de 1e verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en de badkamer. De eerste slaapkamer heeft een oppervlakte van 29 m² (uitgerust met ingebouwde kast). De tweede slaapkamer heeft een oppervlakte van 13 m². De ruime badkamer heeft een oppervlakte van 10 m² en beschikt over 2 lavabo’s, ligbad en douche. Er is ook nog een tweede toilet aanwezig op de eerste verdieping (afzonderlijk).

Het appartement beschikt over een private kelderberging. Autostaanplaatsen in de gemeenschappelijke garage zijn eventueel te huur. Voldoende parkeermogelijkheid langs de residentie. 



Indien u bijkomende informatie wenst of het appartement wilt komen bezichtigen kunt u contact opnemen via het nummer +32 (0) 488 384 227.

Gemeenschappelijke kosten: 55,00 €/maand
Huurwaarborg: 2610,00 €
EPC: 114 KW/m²

Kenmerken

Bebouwing

Bouwjaar
2014
Beschikbaar vanaf
01/07/2020
Bemeubeld
Neen
Lift
Ja

Indeling

Gelijkvloers

2x Toilet
Slaapkamer
29 m²
Slaapkamer
13 m²
Badkamer
Terras
Tuin

Ruimtelijke ordening

Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Stedenbouwkundige bestemming
Niet ingegeven
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Niet ingegeven
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Niet ingegeven
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Niet ingegeven