Duplex verhuurd

Dit prachtige luxe-appartement werd in gebruik genomen in 2009. 

Het appartement is vlot bereikbaar via de verbindingsweg Maastricht-Genk. Op slechts enige minuutjes bevinden zich de opritten van de autosnelweg E314 richting Maastricht-Aken en anderzijds Leuven-Brussel. De toegang tot de E313 richting Luik-Antwerpen bevindt zich op een vijftiental minuten.

Het is gelegen onder dak op de eerste en tweede verdieping van een gezellig appartementencomplex. De residentie bestaat uit twee haaks geschikte woonblokken met gemeenschappelijke binnentuin. Een lift verbindt de ondergrondse garage met de bovenliggende niveaus. 

Via een private inkom met gastentoilet heeft men enerzijds toegang tot de leefruimte en anderzijds via een trap tot de slaapvertrekken. Links bevindt zich de ruime living (+/- 35m²) met aansluitend de halfopen keuken en berging. De keuken is voorzien van alle nodige apparatuur zodat ook een doorwintert kok er zeker zijn gading zal vinden. Naast een ruime inductiekookplaat zijn er zowel een combi-oven als microgolfoven voorzien, elk van de beste merken. Een vaatwasser en koelkast completeren de beschikbare toestellen. Naast de keuken is er een berging voorzien met ruimte voor het plaatsen van wasmachine, droogkast en anderen.

Via de trap in de hal bereikt men de slaapvertrekken en badkamer. De master-bedroom (+/- 29m²) beschikt over een ruime inloopdressing. Een tweede slaapkamer (+/- 16m²) doet momenteel dienst als kinderkamer. Een privé-toilet en badkamer (+/- 9m²), voorzien van gescheiden ligbad en douche, vervolledigen dit deel van het appartement.

Zutendaal is gelegen in het "Nationale Park Hoge Kempen" en kreeg de titel van "Groenste snoepje van Vlaanderen". Ieder liefhebber van natuur en gezonde buitenlucht of hij/zij nu wandelaar, fiets- of paardenliefhebber is, zal hier volkomen aan zijn trekken komen. Zowel culturele- als sportverenigingen allerlei heten u van harte welkom. Daarnaast is er in de naaste omgeving tevens een aanbod van zowel binnen als buitenactiviteiten beschikbaar met onder andere manèges, golf, windsurfen, zweefvliegen...

Voor lokale inkopen kan men terecht in het centrum van Zutendaal met slager, bakker, supermarkt... Voor grotere inkopen zijn de winkelcentra van Genk, Hasselt en Maastricht respectievelijk binnen de 10, 20 en 20 minuutjes bereikbaar. 

Ook voor onze schoolgaande jeugd beschikt Zutendaal over een ruim aanbod van lagere scholen. Voor middelbaar onderwijs hebben tieners een ruime keuze in klassiek, technisch en kunstonderwijs in Genk. Hogeschool studenten kunnen dan weer terecht in universiteitssteden als Hasselt of Maastricht. 

Polygon vastgoed wenst u een aangenaam en harmonieus verblijf toe in dit mooie appartement.

Kenmerken

Bebouwing

Verdieping
2
Bouwjaar
2008
Bemeubeld
Neen
Lift
Ja

Indeling

Gelijkvloers

Keuken
volledig geïnstalleerd
2x Toilet
2x Slaapkamer
Badkamer
Terras
Tuin

Ruimtelijke ordening

Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Niet ingegeven
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Niet ingegeven
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Niet ingegeven