buitengewoon huis verkocht

De woning is gelegen aan Terhulzen 16. Het perceel is mooi geconfigureerd met een schuine zijde aan de achterkant van het perceel. Aan de voorzijde is het perceel +/- 19,6 meter breed, de zijkanten zijn respectievelijk 46 en 40,5 meter lang. Aan de achterzijde is het perceel 24 meter breed. Het volledige perceel is 8a64 groot. Perfect geschikt dus voor een mooie villa.  

Het huis dateert van 1996 en is zeer ruim opgetrokken. Het gelijkvloers beschikt over een inpandige garage, een berging, zeer ruime keuken, een mooie grote leefruimte met eethoek en een ruime inkomhal met toilet, vide en open trap naar de verdieping.

Typerend aan de benedeverdieping zijn de grote glaspartijen die uiteraard veel licht binnenlaten, maar die eveneens uitgeven op een prachtig uitzicht richting Albertkanaal. De keuken is modern en ruim. De raampartijen zijn in hier in een halve cirkel opgebouwd, zodat een speciaal effect wordt bekomen. In de leefruimte werd er recent een nieuwe pallet kachel geplaatst.

Op de eerste verdieping vinden we 3 zeer ruime slaapkamers, elk met voldoende lichtinval. De master bedroom beschikt over een badkamer met inloopdouche, dubbele lavabo en toilet ensuite. De badkamer is eveneens te bereiken via de nachthal.

Algemeenheden: de woning is in tip-top conditie, alles werd permanent bijgehouden, zoals verfwerken, plaatsen van nieuwe vloeren, extra isolatie, ... De woning wordt verwarmd door een hoge rendements mazoutketel. Het buitenschrijnwerk is van het type aluminium dubbel glas. Eveneens kan de woning met een EPC van 267 een positief energieverhaal voorleggen. De woning wordt eveneens beveiligd door een recent geplaatste alarminstallatie.

Wat betreft de buitenomgeving treffen we een prima aangelegde voortuin met sierbloemen, oprijpaden en wandelpaden. Links van het huis treffen we een carport, afgesloten met een poort voor een tweede wagen. In de rechter zijtuin vinden we een tuinberging in hout. De achtertuin is voorzien van terrassen, gras, sierbeplanting, een tweede tuinhuis en een kippenren. Dit geheel mooi verzorgd en eigentijds. Vanuit de tuin is er een prachtig zicht op het Albertkanaal wat deze woning een unieke touch geeft.

Het perceel is vlot bereikbaar. Het centrum van Beringen, de oprit van de autostrade en tal van nutsvoorzieningen zijn te vinden in de korte tot zeer korte omgeving van de woning. De woning beschikt tevens over een strategische ligging, zo is de autostrade richting Antwerpen vlakbij, alsook het klaverblad in Lummen. 

Kortom treffen we hier een mooie villa in een prachtig landschap.

Graag bezichtigen? Wacht dan zeker niet te lang en maak een afspraak via info@polygonvastgoed.be of 0032 89 208 900

Kenmerken

Bebouwing

Bouwjaar
1996
Bebouwing
Open
Bemeubeld
Neen

Indeling

Gelijkvloers

Keuken
volledig geïnstalleerd
3x Slaapkamer
Badkamer
Garage
Terras
Tuin
Parkeerplaats

Ruimtelijke ordening

Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Neen
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Niet ingegeven