dakappartement verkocht

Een ideale startwoning of investering! 

In Veldwezelt ligt in de rustige Holtstraat dit appartementsgebouw. De aantrekkelijke vraagprijs leent zich zowel voor eigen bewoning als investering. De eigenaar heeft in 2016 enkele renovatiewerken uitgevoerd. Zo werden alle ramen vervangen en voorzien van automatische rolluiken en vliegenramen. Eveneens werden alle radiatoren en toevoerleidingen vervangen door nieuwe zuinige radiatoren. Naast de radiatoren en ramen werd ook de volledige elektriciteit vernieuwd. Dit maakt dat dit appartement reeds een grote update kreeg in energiezuinigheid. Met een EPC van 295 scoort het dan ook gunstig. In 2020 zal ook het dak aangepakt worden door alle mede-eigenaars wat maakt dat het EPC nog verder zal dalen en het appartement nog energiezuiniger wordt. 

Het appartement ligt op de 2e verdieping en heeft geen bovenburen. We komen het appartement binnen in de ruime inkomhal. De inkomhal geeft uit op de badkamer, een apart toilet en een gang. Via de gang komen we 2 mooie ruime slaapkamers tegen, waarvan 1 met terras en terrasberging. De gang mondt uit in de woonkamer die mooi groot is en beschikt over een groot raam voor veel lichtinval én is voorzien van airco. Via de woonkamer komen we in de keuken die werd uitgerust met alle basisvoorzieningen. 

Het appartement beschikt over mooie grote raampartijen die veel licht binnenlaten maar eveneens zijn uitgerust met ventilatieroosters om frisse lucht binnen te laten. Verder beschikt het appartement over een eigen kelderberging én een afgesloten garage achter het gebouw. 

Gezien de ligging bevinden heel wat nutsvoorzieningen zich op wandel en fietsafstand van dit appartement. 

Uw zinnen geprikkeld? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtigin via 089 208 900 of via info@polygonvastgoed.be.

Kenmerken

Bebouwing

Verdieping
2
Bouwjaar
1976
Renovatiejaar
2016
Bebouwing
Gesloten
Bemeubeld
Neen
Elektriciteitscertificaat
Ja, Conform

Indeling

Gelijkvloers

Keuken
geïnstalleerd
2x Slaapkamer
Badkamer
Garage
Terras

Ruimtelijke ordening

Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Neen
Voorkooprecht
Neen
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Niet ingegeven