Appartement verhuurd

Recent appartement met twee slaapkamers.

Het appartement daterend van 2011 is gelegen aan de Evence-Coppéelaan 96 te Genk tegenover het culturele centrum C-Mine. Het bevindt zich op de tweede verdieping en is voorzien van al het nodige comfort.

De bewoonbare oppervlakte bedraagt 90m² en bestaat uit een living met aansluitend open keuken, twee slaapkamers, badkamer en apart toilet. Aan de voorzijde van de living (West) is er een ruim terras van een 10m² en aan de achterzijde (Oost), met toegang via de keuken is er een tweede terras van zo'n 6m². In de kelderverdieping beschikt het appartement over twee auto-staanplaatsen.

Op slechts enige minuutjes bevinden zich de opritten van de autosnelweg E314 richting Maastricht-Aken en anderzijds Leuven-Brussel. De toegang tot de E313 richting Luik-Antwerpen bevindt zich op een vijftiental minuten.

Voor lokale inkopen kan men op wandelafstand terecht in de Vennestraat. Hier vindt men diverse grootwarenhuizen, slager, bakker... Het centrum van Genk met een breed scala van speciaalzaken bevindt zich op een tweetal kilometer. Voor grotere inkopen zijn de baanwinkels van Genk en de centra van Hasselt en Maastricht respectievelijk binnen de 10, 20 en 20 minuutjes bereikbaar.

Ook voor de schoolgaande jeugd beschikt Genk over een ruim aanbod van lagere scholen. Voor middelbaar onderwijs hebben tieners een ruime keuze in klassiek, technisch en kunstonderwijs. Hogeschool studenten kunnen dan weer terecht in universiteitssteden als Hasselt of Maastricht.

Genk grenst via het gebied Kattevenne aan het "Nationale Park Hoge Kempen". Ieder liefhebber van natuur en gezonde buitenlucht of hij/zij nu wandelaar, fiets- of paardenliefhebber is, zal hier volkomen aan zijn trekken komen. Zowel culturele- als sportverenigingen allerlei heten u van harte welkom in Genk. Daarnaast is er in de naaste omgeving tevens een ruim aanbod van zowel binnen als buitenactiviteiten beschikbaar met onder andere manèges, golf, indoorsport, motorvliegen... In de “Luminus Arena” resideert de eerste klasse voetbalploeg KRC-Genk.

Kenmerken

Bebouwing

Verdieping
3
Bouwjaar
2005
Beschikbaar vanaf
01/12/2019
Bemeubeld
Neen
Lift
Ja

Indeling

Gelijkvloers

Keuken
geïnstalleerd
Toilet
2x Slaapkamer
Badkamer
Terras
Parkeerplaats

Ruimtelijke ordening

Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Niet ingegeven
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Niet ingegeven
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Niet ingegeven