eengezinswoning verkocht

Het gebouw werd opgericht in 1983 in een verkaveling. De volledige woning werd ingericht op de geijkvloerse verdieping, desondanks is er een grote zolderruimte die makkelijk ingericht kan worden tot woonruimte. De oppervlakte van de woning bedraagt +/- 200 m2  .
We komen binnen langs de ruime inkomhal met gastentoilet en vestiaire. Aanlsuitend aan de hal vinden we een zithoek die recent gerenoveerd werd, via 2 trapjes komen we dan in de eetkamer die in goede staat is en veel lichtinval geniet door een schuifraam. Aansluitend aan de eetkamer is er een open keuken met recente keukentoestellen. Via de keuken komen we in een gang, enerzijds biedt deze toegang tot de slaapvertrekken, anderzijds tot een uiterst handige bijkeuken en een buitendeur.
Via de gang vinden we 3 slaapkamers, waarvan 2 gemiddelde kamers en 1 grote kamer. Verder is er een badkamer met douche, toilet en 2 lavabo’s. De badkamer is toegankelijk via de grote slaapkamer en via de gang. Via de gang kan men ook de berging bereiken, deze beschikt over maatkasten voor berging en nutsvoorzieningen. Via de berging kan men ook de grote garage bereiken. Deze biedt ruimte voor 1 wagen via een sectionaal poort en beschikt over een ruimte om spullen op te bergen of te klussen. De garage beschikt tevens over een deur die toegang geeft tot de tuin. Wanneer de garage leeg zou zijn zouden er 2 wagens achter elkaar kunnen gezet worden. Het gebouw beschikt over hout schrijnwerk en dubbele beglazing. De verwarming is volledig op elektriciteit, met in hoofdzaak elektrische vloerverwarming. Bij het plaatsen van zonnepanelen kan dit een grote troef zijn gezien er dan nauwelijks energiekosten zijn. De bovenverdieping is voorzien van stroom en water en is reeds ingedeeld in kamers. De tuin is zeer goed onderhouden en bestaat uit een siertuin en een zonneterras dat op het zuiden gericht is. Via het zonneterras kan dan ook de woning bereikt worden via het schuifraam in de eetkamer. De voortuin werd ingericht met een oprit en sierbeplanting in prima staat.

Het perceel ligt is vlot bereikbaar, ze ligt aan de vennekeslaan, een straat met zowel handel als bewoning. De straat is desondanks zeer rustig en gelegen in het groen. Met de handelscentra van As (1 km) en Genk (5,7 km) in de nabije omgeving voor alle primaire, secundaire en tertiaire levensmiddelen. Voor primaire levensmiddelen kan reeds beroep gedaan worden op nabijgelegen supermarkt op 200 meter afstand. Een bushalte is te vinden op 250 meter afstand. Eveneens is de autostrade vlot bereikbaar op minder dan 2,5 km.

Kortom een instapklare topwoning voor een aantrekkelijke prijs. Aarzel niet en plan een bezichtiging in via 089 20 89 00 of info@polygonvastgoed.be

Kenmerken

Bebouwing

Bouwjaar
1983
Bebouwing
Open
Bemeubeld
Neen
Elektriciteitscertificaat
Ja, Conform

Indeling

Gelijkvloers

Keuken
volledig geïnstalleerd
3x Slaapkamer
Badkamer
Garage
Terras
Tuin
Parkeerplaats

Ruimtelijke ordening

Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Stedenbouwkundige bestemming
Woonuitbreidingsgebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Neen
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Niet ingegeven