Duplex verhuurd

Dit duplex appartement met ruim terras is gelegen op de Hoveweg 30 in Munsterbilzen (zijstraat van de verbindingsbaan van Bilzen richting Zutendaal).  Door de centrale ligging met uitstekende verbindingen zijn steden als Genk, Hasselt, Maastricht, Luik vlot bereikbaar. De toegangen tot de autosnelwegen E313 en E314 bevinden zich op minder dan 10 minuutjes. 

Het duplex appartement beschikt over een privé inkomdeur (hierdoor ook géén algemene onkosten). Inkomhal met inbouwkasten, natuurstenen verdiepingstrap met toegang tot ruime inkomhal op het verdiep waar er toegang wordt verleend naar het toilet, woonkamer met open keuken (koelkast/ker. kookplaat/oven/dampkap/vaatwas) en studeerkamer/speelkamer/computerhoek. De woonkamer met open keuken heeft een totale oppervlakte van 55 m². Achter de keuken ligt er een berging (6m²) met aansluiting voor was/droogmachine.

Via een schuifpui in de living heeft men toegang tot het ruime terras.

Op verdieping bevinden zich 3 slaapkamers met de volgende oppervlaktes: 12 m², 16 m² en 7,5 m². De ruimste slaapkamer is voorzien van een dressing. De badkamer met douche, ligbad, lavabo en toilet heeft een oppervlakte van 10,5 m². De bergzolder is bereikbaar via uitschuifbare trap. 

Op het perceel is er ruimte voor 2 autostandplaatsen, tevens is er een afsluitbaar (fietsen)hok op het perceel aanwezig.

Voor bijkomende inlichtingen of bezichtiging zijn wij bereikbaar op het nummer 0488 384227 (vanuit het buitenland +32 488 384227)

Kenmerken

Bebouwing

Verdieping
2
Bouwjaar
2009
Bemeubeld
Neen

Indeling

Gelijkvloers

Keuken
VS geïnstalleerd
2x Toilet
Slaapkamer
16 m²
Slaapkamer
12 m²
Slaapkamer
8 m²
Woonkamer
55 m²
Badkamer
Terras

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige bestemming
Niet ingegeven
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Niet ingegeven
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Niet ingegeven
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Niet ingegeven