gelijkvloerse verdieping verkocht

Vlakbij het centrum van zutendaal vinden we een recent gebouwd (2008) appartementsgebouw waarvan het instapklaar appartement op de gelijkvloerse verdieping te koop staat. 

Wanneer je binnenkomt langs de voordeur kom je binnen in de hal. De hal leidt je naar de open keuken en leefruimte met zicht op de tuin via een groot schuifraam. De open keuken heeft een kookeiland zodat het contact met de leefruimte optimaal is. Aansluitend aan de keuken is er een berging waar er ruimte is voor wasmachine en droogkast. In deze berging is ook de gasbrander en het ventilatiesysteem (type C+) aanwezig. 

Via de gang kom je vervolgens aan de badkamer, hier vinden we een enkele lavabo en een ligbad met regendouche. Verder is er een apart toilet met kleine lavabo, een kinderkamer (uitgerust met vliegenraam en rolluiken) en een master bedroom (eveneens met vliegenraam en rolluiken). 

Wanneer we via het schuifraam (tevens uitgerust met een vliegenraam) naar buiten gaan komen we op het aangelegd terras. Het terras beschikt over een buitenkraan, stroompunt en een automatische zonneluifel. Verder is er achteraan ook een grasperkje. De achtertuin is omheind en voorzien van hagen. Eveneens is er een tuinpoortje voorzien die uitgeeft op een private carport + tuinberging. Ook is er een gemeenschappelijke parking waar een tweede wagen geplaatst kan worden. 

Het appartement wordt volledig instapklaar verkocht, de vorige bewoners waren tevens de eigenaars zelf. 

Kortom, ideaal als woonst of investering en dus zeker de moeite waard! Voor een bezichtiging kan u steeds contact opnemen via het nummer 089 20 89 00!

Kenmerken

Bebouwing

Bouwjaar
2008
Bemeubeld
Neen
Elektriciteitscertificaat
Ja, Conform

Indeling

Gelijkvloers

Keuken
volledig geïnstalleerd
Toilet
2x Slaapkamer
Badkamer
Garage
Terras
Tuin

Ruimtelijke ordening

Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Neen
Voorkooprecht
Neen
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Niet ingegeven