Appartement verhuurd

Ruim instapklaar 2 slaapkamer appartement gelegen in het centrum van Zutendaal 

Het appartement gelegen op het tweede verdiep - bereikbaar via lift - beschikt over een ruime living met veel lichtinval en hoge plafond - over de gehele breedte van de living beschikt men over een terras (17m²) bereikbaar via breed schuifraam. De aangrenzende keuken is uitgerust met oven, keramische kookplaat, dampkap, vaatwasser, koelkast. In de berging is de aansluiting voorzien voor de wasmachine. De slaapkamers hebben een oppervlakte van 15 en 11 m². De badkamer is uitgerust met een ligbad (met douchefunctie) en beschikt over een lavabomeubel.

In de kelderverdieping is zowel een autostandplaats voorzien alsook een afsluitbare berging (bereikbaar via lift).

Het appartement is vlot bereikbaar via de verbindingsweg Maastricht-Genk. Op slechts enige minuutjes bevinden zich de opritten van de autosnelweg E314 richting Maastricht-Aken en anderzijds Leuven-Brussel. De toegang tot de E313 richting Luik-Antwerpen bevindt zich op een vijftiental minuten.

Zutendaal is gelegen in het "Nationale Park Hoge Kempen" en kreeg de titel van "Groenste snoepje van Vlaanderen". Ieder liefhebber van natuur en gezonde buitenlucht of hij/zij nu wandelaar, fiets- of paardenliefhebber is, zal hier volkomen aan zijn trekken komen. Zowel culturele- als sportverenigingen allerlei heten u van harte welkom. Daarnaast is er in de naaste omgeving tevens een aanbod van zowel binnen als buitenactiviteiten beschikbaar met onder andere manèges, golf, windsurfen, zweefvliegen...

Voor lokale inkopen kan men terecht in het centrum van Zutendaal met slager, bakker, supermarkt (gelegen onder het appartement). Voor grotere inkopen zijn de winkelcentra van Genk, Hasselt en Maastricht respectievelijk binnen de 10, 20 en 20 minuutjes bereikbaar. 

Ook voor de schoolgaande jeugd beschikt Zutendaal over een ruim aanbod van lagere scholen. Voor middelbaar onderwijs hebben tieners een ruime keuze in klassiek, technisch en kunstonderwijs in Genk. Hogeschool studenten kunnen dan weer terecht in universiteitssteden als Hasselt of Maastricht. 

Kenmerken

Bebouwing

Verdieping
2
Beschikbaar vanaf
01/07/2019
Bemeubeld
Neen

Indeling

Gelijkvloers

2x Slaapkamer
Badkamer
Terras
Parkeerplaats

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige bestemming
Niet ingegeven
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Niet ingegeven
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Niet ingegeven
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Niet ingegeven