charmant huis verkocht

Deze charmante woning beschikt over een geweldige bereikbaarheid. In de nabije omgeving vinden we winkels, scholen, openbaar vervoer, aansluiting tot de autostrade en de handelscentra van As en Genk. 

Dit huis werd gebouwd in 1930, maar volledig gerenoveerd in 1993. De eigenaars hebben door een constant onderhoud de woning volledig up to date gehouden. 

Op de benedenverdieping vinden we via het binnenkomen langs de voordeur een mooie hal die uitgeeft op de leefruimte, keuken en tevens toegang biedt aan de trap naar de eerste verdieping. De leefruimte heeft een mooie zithoek met een groot raam, die zorgt voor een mooie lichtinval. Wanneer we ons richting keuken begeven komen we langs de eetkamer. Deze is ruim genoeg voor een grote eettafel en beschikt eveneens over een raam voor nodige lichtinval. 

Verder komen we in de volledig ingerichte landelijke keuken die baadt in het licht doordat de volledige wand van ramen is voorzien. Door het siermetselwerk wordt je overmand door een vakantiegevoel. De keuken is ruim en beschikt ook over voldoende plaats voor een eettafel, doordat er geen fysieke scheiding is tussen eetkamer en keuken blijft de interactie tussen de ruimtes behouden. Via de keuken is er eveneens een toegang naar de kelder. De kelder is prima geschikt voor opslag. Hier vinden we evenzeer de nutsvoorzieningen die langs hier de woning binnenkomen. 

Achteraan de keuken is er een gastentoilet en een waskamer met een inloopdouche, dit is alvast super handig. 

Op de eerste verdieping vinden we 2 volwaardige slaapkamers en een trendy badkamer met ligbad, toilet en wasbak. Via een vaste doorlopende trap kan je eveneens de tweede verdieping bereiken, hier vinden we een zeer grote master bedroom en een berging waar ook de centrale verwarming staat. 

Een verborgen parel van het huis bevindt zich achteraan, namelijk een super gezellig zomerterras. Deze is via de keuken bereikbaar en hier kan je lekker genieten. Trouwens is het terras (van een 30m2) overdekt met aansluitend een zeer onderhoudsvriendelijke tuin met overdekte tuinberging.

Kortom een huis met een ziel die klaar is om een nieuw verhaal te schrijven. 

Laat je betoveren en plan een bezichtiging in!! Dit kan via ons telefoonnummer 089 20 89 00 of met een mailtje naar info@polygonvastgoed.be

Kenmerken

Bebouwing

Verdieping
3
Bouwjaar
1930
Renovatiejaar
1993
Bebouwing
Open
Beschikbaar vanaf
06/01/2020
Bemeubeld
Neen

Indeling

Gelijkvloers

Keuken
volledig geïnstalleerd
2x Toilet
3x Slaapkamer
Badkamer
Terras
Tuin
Parkeerplaats

Ruimtelijke ordening

Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Neen
Voorkooprecht
Neen
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Niet ingegeven