gelijkvloerse verdieping verhuurd

We vinden dit mooie gelijkvloers appartement terug in het centrum van Zutendaal.

Er zijn tal van faciliteiten in de nabije omgeving: zo heb je een bushalte voor de deur, winkels en scholen op wandelafstand en sportfaciliteiten op enkele minuten rijden. Het appartement is volledig afgewerkt en instapklaar. 

Het werd volledig verbouwd in 2019 met duurzame en kwalitatieve materialen en heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 158m². Het privé-terras en tuin zijn enkele van de vele pluspunten.

In het appartement vinden we 2 grote slaapkamers, waarvan er één een aansluitende dressing heeft. Via de gang bereiken we een volledig uitgeruste badkamer met douche, ligbad en dubbele lavabo. Bijkomend is er een apart toilet voorzien. Verder beschikt het appartement over een ruime berging, vlakbij een volledig uitgeruste en splinternieuwe open keuken. Deze open keuken geeft uit op de leefruimte van maar liefst 33 m2. 

De leefruimte geeft via een groot schuifraam uit op een prachtig en zeer groot terras van meer dan 32m2 met privatieve tuin van 85m2. 

De eigen wagen kan je kwijt in een ondergrondse parkeergarage dewelke uitgeeft op een zeer ruime private kelder, die dan weer te bereiken is via een trap die uitgeeft aan de berging van het appartement.


Kenmerken

Bebouwing

Bouwjaar
1968
Bemeubeld
Neen
Elektriciteitscertificaat
Ja, Conform

Indeling

Gelijkvloers

Keuken
12,7 m²
VS volledig geïnstalleerd
Toilet
Slaapkamer
14,5 m²
Slaapkamer
14,7 m²
Woonkamer
33,2 m²
Badkamer
Garage
Terras
Tuin
85 m²
Parkeerplaats

Ruimtelijke ordening

Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Stedenbouwkundige bestemming
Niet ingegeven
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Niet ingegeven
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Niet ingegeven
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Niet ingegeven