Appartement verhuurd

Dit prachtige luxe-appartement werd in gebruik genomen in 2004.

Het is gelegen onder dak op de tweede verdieping van een gezellig apprtementencomplex. De residentie bestaat uit twee harmonieus geschikte woonblokken met gemeenschappelijke binnentuin. Een lift verbindt de ondergrondse garage met afgesloten boxen met de bovenliggende drie niveaus. 

Via een private inkom met gastentoilet heeft men toegang tot de leefruimtes. Deze zijn voorzien links en rechts van een ruime living (+/- 48m²). Het plafond in de living werd doorgetrokken tot de nok van het gebouw wat de ruimte extra accentueert. Aan de voorzijde geeft de woonruimte met een extra hoge raampartij uit op een ruim terras (+/- 18,5m²). 

Links van de living bevinden zich de slaapvertrekken en badkamer. De master-bedroom (+/- 17m²) beschikt over een ruime inloopdressing (+/- 6m²). Een tweede slaapkamer (+/- 13m²) doet momenteel dienst als kantoor. Een apart privé-toilet en badkamer voorzien van gescheiden ligbad en inloopdouche vervolledigen dit deel van het appartement.

Aan de rechterzijde van de living bevinden zich de halfopen keuken en berging. De keuken met kookeiland is voorzien van alle mogelijke snufjes zodat ook een doorwintert kok er zeker zijn gading zal vinden. Naast een ruime inductiekookplaat zijn er zowel een combi-oven, microgolfoven als stoomoven voorzien, elk van de beste merken. Een vaatwasser, koelkast en diepvriezer completeren de beschikbare toestellen. Deze supermooie en funtionele keuken werd geïnstalleerd door het gerenomeerde keukenhuis "Princesskeukens". Achter de keuken is er een berging voorzien met ruimte voor het plaatsen van wasmachine, droogkast en anderen.

Er is een vlotte bereikbaarheid van het complex. Op slechts twee minuutjes bevinden zich de opritten van de autosnelweg E314 richting Maastricht-Aken en anderzijds Leuven-Brussel. De toegang tot de E313 richting Luik-Antwerpen bevindt zich op een vijtiental minuten. 

Voor lokale inkopen kan men terecht in het centrum van Zutendaal met slager, bakker, supermarkt... Voor grotere inkopen zijn de winkelcentra van Genk, Hasselt en Maastricht respectievelijk binnen de 10, 20 en 20 minuutjes bereikbaar. 

Zutendaal is gelegen in het "Nationale Park Hoge Kempen" en kreeg de titel van "Groenste snoepje van Vlaanderen". Ieder liefhebber van natuur en gezonde buitenlucht of hij/zij nu wandelaar, fiets- of paardenliefhebber is, zal hier volkomen aan zijn trekken komen. Daarnaast is er in de naaste omgeving een ruim aanbod van buitenactiviteiten beschikbaar waar onderandere ook aparte als golf, windsurfen, zweefvliegen.

Ook voor onze schoolgaande jeugd beschikt Zutendaal over een ruim aanbod van lagere scholen. Voor middelbaar onderwijs hebben tieners een ruime keuze in klassiek, technisch en kunstonderwijs in Genk. Hogeschool studenten kunnen dan weer terecht in universiteitssteden als Hasselt of Maastricht. 

Polygon vastgoed wenst u een aangenaam en harmonieus verblijf toe in dit mooie appartement.

Kenmerken

Bebouwing

Verdieping
2
Bouwjaar
2004
Bemeubeld
Neen
Lift
Ja

Indeling

Gelijkvloers

Keuken
volledig geïnstalleerd
2x Toilet
2x Slaapkamer
Badkamer
Terras

Ruimtelijke ordening

Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Stedenbouwkundige bestemming
Niet ingegeven
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Niet ingegeven
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Niet ingegeven
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Niet ingegeven