Huis verkocht

Zeer ruime en rustig gelegen gezinswoning met aanpalend handelspand, wat ook kan dienen als uitbreiding van de gezinswoning. 

Op het gelijkvloers treffen we een handelspand van +/- 48 m2, dit handelspand sluit aan op de open keuken met leefruimte en kan dus bijgevolg, indien gewenst, betrokken worden bij het woongedeelte. 

Verder is de rest van de benedenverdieping +/- 110 m2 groot, verdeeld in open keuken, leefruimte, bureau, hal, badkamer, apart toilet, en meerdere ruime bergings. 

Op de eerste verdieping treffen we maar liefst 5 ruime slaapkamers aan, wat neer komt op +/- 111m2. Op de eerste verdieping is er ook de mogelijkheid tot het creeëren van een extra badkamer.

Vervolgens vinden we op de 2e verdieping een zeer ruime zolder van +/- 63 m2 , die afgewerkt kan worden tot een master bedroom of heuse speel-/ hobbykamer. 

In de verzorgde en onderhoudsvriendelijke tuin, tevens afgesloten met een automatische poort, vinden we 3 garages voor personenwagens, een paardenstalling inclusief aangelegde piste. Achter deze zone is er nog een zeer grote tuin die uitgeeft op landbouwgebied.

Aan de voorzijde van de woning is er tevens een ruime parkeergelegenheid, die bij gebruik van het handelsgedeelte, een extra voordeel biedt. 

Het pand ligt op een locatie met uitstekende verbindingen waaronder Hasselt en Sint-Truiden op minder dan 10 km. 

Dit pand is beschikbaar vanaf 15/02/2020

Kenmerken

Bebouwing

Verdieping
3
Bebouwing
Halfopen
Beschikbaar vanaf
15/02/2020
Bemeubeld
Neen

Indeling

Gelijkvloers

Toilet
Veranda
5x Slaapkamer
Badkamer
Garage
Terras
Tuin
Parkeerplaats

Ruimtelijke ordening

Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Stedenbouwkundige bestemming
Niet ingegeven
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Neen
Voorkooprecht
Neen
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Niet ingegeven