buitengewoon huis verkocht

Zeer ruime tweewoonst, geschikt voor meerdere doeleinden: eveneens geschikt als kangeroewoning. 

Gelegen op een rustige weg in Zutendaal – zijstraat Hoogstraat. Door de centrale ligging met uitstekende verbindingen zijn steden als Genk, Hasselt, Maastricht, Luik vlot bereikbaar. De toegangen tot de autosnelwegen E313 en E314 bevinden zich op minder dan 10 minuutjes.

Toch heeft Zutendaal als groenste gemeente van Vlaanderen alles te bieden voor wie natuur en rust op prijs stelt. In de naaste omgeving vindt men alles voor liefhebbers van golf, paardensport, motor- en zweefvliegen, recreatiefietsen, wandelen. Ook voor gastronomen zijn er voldoende gelegenheden in de omgeving van Zutendaal. School op wandelafstand. De woning is recent gerenoveerd en volledig instapklaar.

De woning beschikt over dubbele beglazing en er zijn overal rolluiken voorzien. Het volledige perceel heeft een oppervlakte van 605 m²(6are05ca). Het woonhuis zelf heeft een bewoonbare oppervlakte van +/- 315 m² en dit op 3 verdiepingen.

Het perceel is volledig omheind, de oprit is bereikbaar via een automatische metalen hekwerk. De achtertuin is volledig opnieuw aangeplant en biedt volledige privacy. De ruime carport biedt plaats aan 2 auto’s, het houten tuinhuis doet dienst voor uw tuingerief en uw fietsen. Het gehele woonhuis beschikt – afhankelijk van de bestemming - in totaal over 3 livings, 3 aanbouwkeukens met toestellen (nauwelijks gebruikt), mogelijkheid tot 6 ruime slaapkamers, 3 badkamers en een bar. Er is eveneens een mogelijkheid om de zolder in te richten voor extra slaapkamer/hobbykamer.

Het gelijkvloers is voorzien van een onderhoudsvriendelijke grindvloer. Gelijkvloers bevind zich er de ruime living van 32 m², recente keuken met een breed gasfornuis en Amerikaanse ijskast, berging, bureel of slaapkamer (12 m²) en badkamer. Op het verdiep vindt u 4 slaapkamers met de volgende respectievelijke oppervlaktes: 17 m², 14 m², 16 m² en 18 m². Er is ook een badkamer aanwezig met badkamermeubel en douche. In het souterrain bevindt zich een zitplaats met bar, keukenruimte met (ongebruikte) keuken met toestellen, een slaapkamer (12,5 m²) en een badkamer (douchecel, badmeubel en toilet).

Deze woning zou bezichtigd moeten worden om inzicht te kunnen krijgen in de vele mogelijkheden. Wenst u meerdere inlichtingen of een bezichtigingsafspraak voor deze woning dan zijn wij bereikbaar op het nummer 0488 384227 (vanuit het buitenland +32 488 384227)

Kenmerken

Bebouwing

Verdieping
3
Bouwjaar
1994
Renovatiejaar
2015
Bebouwing
Open
Bemeubeld
Neen
Elektriciteitscertificaat
Ja, Conform

Indeling

Gelijkvloers

Keuken
volledig geïnstalleerd
3x Toilet
6x Slaapkamer
3x Badkamer
Garage
Terras
Tuin
Parkeerplaats

Ruimtelijke ordening

Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Neen
Voorkooprecht
Neen
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Niet ingegeven