Appartement verhuurd

Centraal gelegen appartement op het tweede verdiep - lift aanwezig - in het recente complex Vonderpark in het centrum van Zutendaal.

Door de centrale ligging met uitstekende verbindingen zijn steden als Genk, Hasselt, Maastricht, Luik vlot bereikbaar. De toegangen tot de autosnelwegen E313 en E314 bevinden zich op minder dan 10 minuutjes. Toch heeft Zutendaal als groenste gemeente van Vlaanderen alles te bieden voor wie natuur en rust op prijs stelt. In de naaste omgeving vindt men alles voor liefhebbers van golf, paardensport, motor- en zweefvliegen, recreatiefietsen, wandelen. Ook voor gastronomen zijn er voldoende gelegenheden in de omgeving van Zutendaal.

Centrale inkomhal voor een blok met 4 appartementen met lift naar zowel het verdiep als de kelder/parkeerplaats (privé staanplaats in de ondergrondse afgesloten parkeerplaats).

Privé inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Woonruimte met keukenhoek - door de hoge plafondhoogte in het woongedeelte met toegang tot het brede terras via de 2 schuiframen heeft het appartement een zeer ruimtelijk gevoel. 

Berging met aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Nachthal met toegang tot de 2 slaapkamers en badkamer uitgerust met ligbad en lavabo meubel

In de kelderverdieping bevinden zicht zowel de privéberging als de privé staanplaats

Huurprijs 900,00 € p.m.

A.O. 152,50 € p.m.

Huurwaarborg 3 mnd.


Voor bijkomende inlichtingen of bezichtiging zijn wij bereikbaar op het nummer 0488 384227 (vanuit het buitenland +32 488 384227)

Kenmerken

Bebouwing

Verdieping
2
Bouwjaar
2013
Bebouwing
Halfopen
Elektriciteitscertificaat
Ja, Conform
Lift
Ja

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Niet ingegeven
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Neen
Beschermd erfgoed
Neen
Renovatieplicht
Niet ingegeven